perjantai 10. huhtikuuta 2015

Texas music

Paatin tehda pienen koosteen siita, millaista musaa taalla kuulee paljon. Nyt on siis country musiikista kyse (luonnollisestikin kun Teksasissa ollaan). Ennen tanne muuttoa en montaa country-biisia tiennyt, mutta nyt niita biiseja, jotka jaavat paahan soimaan on kertynyt jo muutama, eika ne edes kuulosta niin typerilta enaa kuin silloin aluksi :D En tosiaankaan ole mikaan alan asiantuntija ja aito cowboy ehka nauraisi mun esimerkeille rakaisesti. Mutta eniveis, taalta pesee:
Tama viimeinen on uusin hitti taalla. Soi koko ajan radiossa :)

4 kommenttia:

 1. Kuuntelin jokaista noin minuutin verran. Hyvä sinä! Erotat biisit toisistaan... :) Videoilla melkoisia kliseitä: heinäpaaleja, sikoja, bikinityttöjä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että aluksi en mäkään tunnistanut ja suurin osa kuulostaa vieläkin mun korvissa ihan samalle:) Esim kun oltiin country konsertissa ja jengi siellä lauloi mukana niin mietin vaan et miten tuollaiset biisit voi jäädä sanoineen kenenkään päähän kun kaikki kuulostaa ihan samalle!

   Poista
 2. Onhan countryssa yleensä se 'catchy' sointi ja vaikka en niin tarkasti seuraakaan, oli nuo kutakuinkin tuttuja. Joskus ne sanat hymyilyttää, ja keskityn vain säveleen...omat soittolistat puhelimessa on niin laidasta laitaan...:)
  Voisikin olla hyvä postaus, jos kehtaisi kertoa, minkä tahdissa omat lenkit menevät....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä kyllä on.. ja sellainen letkeä meininki..Oon usein miettinyt mikä countrysta tekee countrya ja mikä sille on ominaista, mutta sitä on vaikea keksiä:D ainakin kaikki laulajat musta kuulostaa aika samalle:D
   Lenkkimusa-postaukselle peukku!

   Poista