tiistai 21. huhtikuuta 2015

Pala Suomea

Postimies toi eilen mieluisan paketin: 


Oli kiva tulla töistä kotia, keittää kuppi suomalaista teetä (suomalaisen) hapankorpun ja (ruotsalaisen) näkkärin kera:)


Parin viikon sisällä olen saanut myös pari pientä karkkilähetystä sieltä Suomesta. Kiitos niistä <3

Karkit me syötiin jo, mutta nämä teet riittääkin varmaan vähän pidemmäksi aikaa:D Sitä on nimittäin kokonaiset 19 pakettia!

Suomalaisen nettikaupan palvelukin pelasi kuin unelma; laitoin jälkikäteen sähköpostia vielä heille, että voisivatko laittaa sittenkin työosoitteeseen (ettei pakettia jätetä kotioven taakse lojumaan työpäivän aikana). Vastaus tuli nopeaa ja paketti saapui oikeaan osoitteeseen. Iso peukku siis tästä! Saisivat amerikkalaiset ottaa näissä asioissa kyllä mallia suomalaisista. Kaikenlainen säätäminen ja lupausten pitämättä jättäminen alkaa nimittäin pikkasen ottaa pannuun:D

Tällainen satsi tuli reilut 50€ USAaan postitettuna, jos jotakuta muuta kiinnostaa tilailla teetä. Ja ihan Nordqvistin omilta sivuilta on tilattu. Itse sain vinkin Innalta :)

12 kommenttia:

 1. Oho, siinäpä on teetä. :D Mä juon teetä aina välillä, mutta en ole mikään kovin teetietoinen, niin ihan mielenkiinnosta kysyn, että onko jenkkiteessä joku juttu, minkä takia et halua tai tykkää sitä juoda? Vai onko kyseessä vaan se, että mieluummin juo tota suomalaista teetä välillä, kun sitä kerta on saatavilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo löytänyt täkäläisistä teistä (taipuuko se sana noin:D) hyviä makuja..En itekään oo mikään tee-hifistelijä tai -ekspertti edes. Aloin juomaan teetä vasta pari vuotta sitten! Satun vaan tykkään erityisesti tuosta muumiteestä haha!

   Poista
 2. Oi, näyttää hyvältä. Oon enemmän kahvi-ihminen, mutta kyllä nuo makuteet kuulostaa aika ihanilta. Alakerran kaupasta saa inkivääri-sitruuna-teetä, joka on ihan mun juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä. Ite taas en juo kahvia ollenkaan ja teetäkin opettelin vasta pari vuotta sitten juomaan:)

   Poista
 3. Hahaha, nyt riittää teetä. Oon vain hypistellyt sitä muumi-teetä kaupassa, mutten ikinä maistanut, joten pitäisi ehkä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa. Tuo sinipakettinen (se on mustaa teetä, oranssi on Rooibos) on parasta. Pelkästään kun lukee ne maku-kuvaukset niin herahtaa vesi kielelle:)

   Poista
 4. Muumi-tee on jäänyt maistamatta, joten täytyy laittaa ostoslistalle minunkin.
  On sinulla nyt teetä vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo osta sitä sinistä jos tykkäät mustasta teestä:) oranssi on Rooibosta, kuten kirjoitin edellisessä kommenttissa!

   Poista
 5. Kiitos vinkistä! Mulla on vielä vajaa paketti Nordqvistin Teetaivasta, pidän sitä mun hemmotteluteenä. :) Kupillinen uskollista ystävää pelastaa pahimmankin päivän ja vaikka meiltä ihan kivoja teemakuja löytyykin, on noita tuttuja teitä (?) kiva aina makustella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelinkin juuri siksi täällä asiaa "mainostaa", että varmaankin sieltä ruudun takaa saattaa löytyä jokunen muukin ulkosuomalainen,jota kiinnostaa:)

   Poista
 6. Mäkin tykkään muumiteestä! Tota oranssia en tosin vielä maistanu. Ens kuussa on tiedossa Suomen reissu (vihdoin!!!), pakko siis tuoda muutama paketti mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee mahtavaa että pääset Suomeen! Nauti :)!!

   Poista