sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Luonto

Löydettiin eilen aivan mahtavat lenkkipolut sattumalta tästä meidän läheltä. Tämä uusi asuinpaikka saa multa koko ajan vain lisäpisteitä! Tästä ollaan monta kertaa ajettu ohi, eikä olla tiedetty, että puskien takana piilottelee tällainen paikka! Ja mikä parasta, noita polkuja näyttää kiemurtelevan metsässä vaikka kuinka paljon. Taidettiin siis eilen nähdä vasta pieni osa niistä. Ensimmäistä kertaa Houstoniin muuton jälkeen tuntui siltä, että on oikeasti luonnossa. Ei vain jossain lenkkipolulla autotien vieressä! Luonto onkin yksi niistä asioista, joita täällä on kaivannut.

Itsellä ei ollut puhelinta lenkillä mukana, mutta (onneksi) Ericillä oli. Sieltä löytyikin sitten aikamoinen kuvasaalis. Tässä niistä muutama:
Tällaisiakin helmiä löytyi kuvien joukosta :D


Pääsiäistä me ei olla vietetty millään lailla. Hyviä suklaamuniakaan täältä kun ei saa. Pääsiäinen ei muutenkaan täällä oikein näy oikeen millään lailla lukuunottamatta lasten munajahteja.Onneksi meillä on meidän oma pikku pääsiäismuna Aada:


7 kommenttia:

 1. Ihanat lenkkipolut, nyt oon taas lisää kateellinen! :D Rakastan juosta luonnossa ja metsän keskellä, vaikka ei tossa mun rantatien merimaisemassa nyt mitään vikaa ole :D Täällä ei vaan tollasta ole vaikka kaunista onkin, ellei halua noita vuoria lähteä kiipeilemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, niin se vaan on ruoho vihreämpää aina toisaalla. Täällä taas ei ole mitään korkeuseroja, saatika nyt jotain vuoria :D Pelkkää littanaa maata vaan! Mutta tästä alueesta en kyllä valita. Luonto on ihana :)

   Poista
 2. Näyttää ihanilta lenkkimaisemilta :) Ihanaa, että on luonto lähellä! Olen hieman yllättynyt, ettei siellä vietetä sen ihmeemmin pääsiäistä, kun muuten ollaan kuitenkin niin uskonnollisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. Hyvä säkä että eksyttiin tuonne! Luonto tekee hyvää!

   Täällä ilmeisesti monet menevät kirkkoon ainakin nyt sunnuntaina (vaikka kirkossa nyt vissiin käydään muutenkin sunnuntaisin). En sitten tiedä juhlivatko perheet tätä pääsiäistä jotenkin keskenään. Itselle ei kyllä näkynyt mitään pääsiäistouhuja, kaupan karkkiosastoja lukuunottamatta :)

   Poista
 3. Onpas ihanan näköinen lenkkeilymaisema! Täällä vielä kunnon kevät odottaa tuloaan ja saa lenkkipolulla kenkänsä vielä kasteltua.
  Uskaltaako noille poluille lähteä ihan yksin juoksemaan, minä olen kyllä sellainen arkajalka, että pitää olla kaveri mukana metsäpolulla juostessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja teidän Pääsiäismuna on sitten niin ihana (paaljoon suklaamunaskuita ihanampi) :D

   Poista
  2. Hmm en kylla ajatellut edes asiaa. En usko etta siella mitaan pelottavaa on. Paitsi tietty kaarmeita voi tulla vastaan, jos oikein epaonninen on :D Toivotaan ettei tule. Pimealla en kylla tuonne yksin (enka yhdessa) lahtisi, kun ei ole mitaan valaistusta.

   Joo, ei haittaa ettei ole Kindereita, kun viereen tunkee tuollainen karvainen tyyppi :)

   Poista