keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lenkillä

Käytiin juoksemassa työkaverin (tämä työkaveri EI ole yksi niistä ärsyttävistä kirjanpidon naisista) kanssa mun uusi lemppilenkki töiden jälkeen. Hänkään ei ollut tiennyt tämän paikan olemassaolosta mitään! Ja puistoon on meidän työpaikaltakin vain noin viiden minuutin matka. Niin hyvin se on piilotettu hehe. Tämä oli ihan täydellinen lopetus päivälle. Humpsahdettiin vauhdilla kyttyrän yli (keskiviikko-hump day!). 

Päätin mitata reitin Sports Trackerilla, ja eihän se ollut kuin noin 5,5km, mikä oli musta yllättävää. Kai ne pienet mäet ja mutkat saivat lenkin tuntumaan pidemmältä kuin se todellisuudessa olikaan. Vaikka oikeasti kun on seuraa niin aika menee kyllä tosi nopeasti! 


Kohta onkin taas niin kuuma, että juoksulenkit ulkona alkaa olla aika tuskaisia :D Nyt ollaan vielä siinä rajoilla.

Tuolla reitillä näkyy muuten hevosen kavioiden jälkiä (vaikka puiston sisäänkäynnillä on kyllä kyltti "no riding"). Mun missio onkin törmätä siellä ratsastajaan ja saada suhteita hevosihmisiin tällä seudulla! Jos vaikka pääsis ratsastamaan. Mihkään parinkymmenen kilsan päähän ratsastuskouluun tunnille (meiningillä tunti kerran viikossa/$50) mua ei kiinnosta ryhtyä, vaan haluaisin nimenomaan löytää jonkun paikan (lähempää), jossa voisin rauhassa puuhastella hevosten kanssa ja vaikka ratsastaa tallitöitä vastaan. Tai tietysti maksaakin voin, mutta en ratsastuskouluperiaatteella "tunti kerran viikossa". Nuo maastot oisi niiiiin täydelliset heppalenkeille... Sen osa-alueen kun vielä saisi elämässä "järjestykseen" niin oisin taas vähän onnellisempi:) Uusi koti ja luontopolkujen löytäminen olivat jo hyvä juttu. Askel kerrallaan...

2 kommenttia:

 1. Hyvän pituinen lenkki, kelpais mullekin (oma lenkki vajaa 4 km).
  Ratsastuksesta onkin jo aikaa vaikka tuossa kilometrin päässä on ratsatuskoulu, ei ole tullut kysyttyä pääsisikö talleille töihin :) No, voin tunnustaa, pelkään vähän heppoja, joten tyydyn vain katselemaan kauniita ratsuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tuo kelpaa ja sieltä löytyy vielä muitakim reittejä, ei oo aina pakko mennä samaa:)
   Vielä en oo heppohin törmännyt, mutta jos törmään niin varmasti alan ratsastajalle juttelemaan, koska itse oon kunnon heppatyttö:D

   Poista