sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Road trip Corpus Christiin

Noniin nyt on kotiuduttu meidän pikku road tripiltä Corpus Christiin. Olipas reissu. Ei mennyt kaikki ihan suunnitelmien mukaan tällä(kään) kertaa. Huono sää oli isoimpana tekijänä pilaamassa meidän pläänejä. Onkohan tämä helmi-maaliskuun vaihteen viikonloppu kirottu? Säätiedotus näytti kuitenkin vielä to-pe ihan jees säätä viikonlopulle. Joku muistanee meidän viime vuoden reissun Fort Worthin lähistölle juuri tänä samaisena viikonloppuna. Silloin tuli taivaalta räntää ja rakeita ja meinattiin jäädä jumiin koko paikkaan. Tällä kertaa sentään vain vettä ja lämpötilatkin pysyi ihan siedettävissä lukemissa. Mutta koska viikonlopun suunnitelmissa oli lähinnä ulkoilua (mm. luonnonpuistoissa) sekä kaupunkiin tutustumista jalkaisin, onnistui sää pilaamaan nuo pläänit aika hyvin. Kaupunkiin tutustuminen jalkaisin jäi aika vähäiseksi ja luonnonpuistoissa vierailut oli pakko jättää välistä kokonaan. Olisi saattanut olla aika mutaista touhua nimittäin.

Jo matkalla Corpukseen alkoi sataa. Tässä odottelemassa lossiin pääsyä :)

Lossin kyydissä. Kenen auto ei kuulu joukkoon??

Näköalat meidän partsilta oli mitä parhaimmat. Harmi ettei siellä nyt oikein tehnyt mieli istuskella.
Pian hotellille saapumisen jälkeen suunnattiin kuitenkin itsepintaisesti tarpomaan tihkusateessa hotellin lähistöllä sijaitsevaan raflaan, josta piti saada wingsejä. Hotellin respa suositteli meille tätä paikkaa tiedusteltuamme saisiko jostain kävelyetäisyydeltä hyviä wingsejä. Perille päästyä totesimme, ettei paikka ehkä ollut ihan sitä, mitä odotimme (oli enemmänkin pikaruokala kuin "oikea" ravintola) ja otimme sitten auton alle ja suuntasimme Buffalo Wild Wingsiin (tiedän, tosi eksoottista, mutta ei huvittanut tarpoa maha kurnien inhottavassa sateessa ilman sateenvarjoa yhtään kauempaa). Saimme ainakin mahat täyteen ja mieli oli taas parempi.

Corpuksen keskustan kaduilla törmäsi söpöihin pikku taloihin, kuten tähän surffimuseoon.
Bourbon Street :)


Kirjoittelen myöhemmin lisää tästä reissusta ja road tripistä Teksasin teillä yleisesti. Nyt on aika valmistautua tulevaa viikkoa ja sänkyä varten! (Tämä viikonloppu meni taas ihan liian nopeaa:/) Hyvää alkavaa viikkoa kaikille kavereille sinne Suomeen ja muuallekin :)

7 kommenttia:

 1. Taas vahvistusta siihen sääntöön, että jos sateenvarjoa ei oo mukana niin ihan varmasti sataa! Mun strategia: pidä aina sateenvarjoa mukana turhaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä :D Ja Eric vielä kysyi multa kun oltiin lähössä että otetaanko varuiks sateenvarjo... :D mä totesin vaan että ei varmana kävellä missään luonnonpuistossa sateenvarjon kanssa :D ois vaan pitänyt ottaa!

   Poista
 2. Tosi ärsyttävää, että sattuu huono sää reissun päälle. Mä en onneksi muista, milloin viimeksi olisi mennyt viikonloppureissu kokonaan sateessa, mutta jotenkin sumusää ja nykyään lumimyräkät tuntuu aina tukkivan maisemia, kun lähdetään vuorille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, meillä taas E:n kanssa on ollut niin huono säkä! Muisteltiin meidän yhdessä tekemiä reissuja (niitä ei kovin montaa oo kertynyt) ja tajuttiin että ainostaan San Antoniossa ei satanut kertaakaan koko aikana :D haha! Sumu ja sade kuvaa hyvin meidän reissuja!

   Poista
 3. Harmi että satoi koko ajan. Sielläkään ei vissiin ihan kauhean usein sada? Tai ehkä rannikolla. Mutta, söpöltä näytti kaupunki joka tapauksessa. Very Texan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No useammin kuin jossain Kaliforniassa. Mutta ei toki mitenkään kauhean yleistä oo sade täällä joo..Joten tosi hyvä säkä meillä :D mutta oli silti kiva reissu vaikka suunnitelmat menikin ihan uusiksi.

   Poista
  2. Oli söpö kyllä tuo rantakatu ja turistialue, muuten oli aika köyhää ja ränsiatynyttä niinkuin usein muuallakin Teksasissa :/

   Poista