perjantai 20. maaliskuuta 2015

Paikalliskulttuuria

Kirjoitin aiemmin #ReilutBlogit-kampanjan yhteydessä täällä vuosittain järjestettävästä Rodeosta. Sen yhteydessä järjestetään myös konsertteja ja stadionin ulkopuolelle pystytetään tivoli ruokakojuineen ja baareineen. Lisäksi sieltä löytyy iso messualue, josta voi ostaa vaikkapa karkkia, buutsit...tai lehmän.

Meille tarjottiin lippuja yhteensä viiteen eri konserttiin. Ihan hullua. Päätiin ottaa lipuista vain kahdet, sillä tuota ajomatkaa keskustaan ruuhkassa ei huvita tehdä jatkuvalla syötöllä. (Oonko jo maininnut miten paljon inhoan Houstonin ruuhkia??)Näiden ruokakojujen lisäksi alueelta löytyi myös kiva Wine Garden, heinäpaaleilla sisustettu kiva aikuisille suunnattu ulkoilmabaari, jossa me nautittiin lasit viiniä (ja josta unohdin ottaa kuvan).
Kaikki alueella oli tietty törkeän kallista. Meillä meni ekana iltana melkein satanen, vaikka ei edes ostettu mitään. Maisteltiin muutamia "pakko maistaa kerran elämässä"-ruokia (kuten tornadoperunaa, uppopaistettua Oreota ja kalkkunankoipea) ja juotiin parit juomat. Lisäksi parkkeeraus maksoi tietysti parikymppiä.

Mulla tuli näistä koivista mieleen Disneyn Miekka Kivessä-elokuva :D Näyttää muuten paremmalta, kuin maistuu!
Niitä Oreoita. Nämä taas oli parempia, kuin oisin uskonut. Taitaa silti riittää tämä yksi kerta!

Ekaan konserttiin mentiin Ericin kanssa. Esiintyjänä oli Pitbull. Meno oli aika kova tuolla areenalla, johon mahtuu 70000 ihmistä! (Ja keikkahan oli loppuunmyyty!) Olin ekaa kertaa tuolla stadionilla ja olihan se nyt iso!!

Lava vielä rakennusvaiheessa
Vähän ihmetytti tuo rakettien ampuminen sisällä. Stadionin katon saa kyllä aukikin, mutta nyt se oli suljettu.

Tokaan konserttiin, joka oli eilen, E ei päässytkään, koska oli (tai on) työmatkalla Kansasissa. Sain kaverini Eevan onneksi seurakseni. Käytiin syömässä, pyörittiin messualueella tuijottelemassa (läskejä) lehmiä, sekä juotiin lasit viiniä Wine Gardenissa ennen konsertin alkua.

Esiintyjänä tänä iltana oli Blake Shelton. Herra Sheltonista tiesin sen verran, että hän on Miranda Lambertin kanssa naimisissa. Hänen biiseistään tiesin tasan yhden :D Tuo country-musiikki vielä vaatii multa vähän totuttelua :D Keikalla opin myös, että heppu on mukana The Voicessa. Tämä oli mun elämäni eka country-konsertti. Nyt on sekin sitten koettu. Tämä oli vähän niinkuin must, kun kerran Teksasissa ollaan! Yli puolet Rodeo-konserttien esiintyjistä on muuten juurikin country-tähtiä. Yllättävää vai mitä?

Kyllä riitti Sheltoninkin konsertissa porukkaa, vaikkei ihan loppuunmyyty tainnut stadium tällä kertaa ollakaan.

Jätettiin itse rodeo rodeo väliin ihan tarkoituksella kummallakin kerralla. Pitbullin keikalle saavuttiin sen verran hyvissä ajoin, että esiintymislavaa vielä rakennettiin. Siinä samalla tv-ruuduilta näytettiin klippejä rodeon ilmeisesti "parhaista paloista". Täytyy sanoa, että oli kyllä aika karua katsottavaa. Teki pahaa nähdä eläinten lentelevän miten sattuu jo pelkästään teeveessä! Ihmeellistä "hupia" tuollainen eläinten tahallinen kiusaaminen ja satuttaminen!

6 kommenttia:

 1. Uppopaistettu Oreo, ou gaad... *tahtoo* Täytyisi varmaan itsekin katsella, mitä messuja oma osavaltio tarjoaa, jos vaikka täältäkin löytyisi uppopaistettua sitä, tätä ja tota. :D Teksasissa kyllä varmaan osataan isot herkut vähän paremmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Mä olin aiemmin kuullut niistä, mutta nyt vasta ekaa kertaa törmäsin niihin. siinä ei kyllä maistunu hirveesti se Oreo, oli enemmänkin niinkun joku munkki! Kyllä sieltäkin luulis löytyvän näitä "kansallisherkkuja" :D

   Poista
 2. On noi uppopaistetut Oreot ainakin parempia kun uppopaistetut Twinkiesit :D Ja tosiaan, parempia kun kuvittelis, mut jää kyllä multa nykyään ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uppopaistaako ne Twinkiesejäkin :D haha. Oon myös kuullut uppopaistetusta juustokakusta... Kaikkea kanssa!!

   Poista
 3. Blake Shelton on niin hauska The Voicessa, suosittelen katsomaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ollut kanavapakettia ollenkaan koko tänä aikana kun ollaan täällä asuttu. Ollaan vaan katottu Netflixiä sitten meijän teeveestä.. :D nyt kun muutetaan niin tarkotuksena ois hommata sellanen paketti. Saa kyllä nähä paljon kerkee sitä tv:tä edes tuijottelemaan :)

   Poista