lauantai 7. maaliskuuta 2015

Näin meillä syödään

Kissalle ei niin vaan opetetakaan temppuja koiran tavoin. Tiukka "ei" ei myöskään auta mitään...kuten kuvista näkyy :D 

Epätoivoinen yritys asetella kissannaksuja tuohon naaman eteen. Lautasella oleva ruoka haisee paljon paremmalle!

"Haluaisin tuon makkaran tuosta leivältä"
Ei näille nappisilmille voi sanoa ei!
Kun katseensa kääntää sekunniksi muualle katoaa koko voileipä aika nopeaa lautaselta. Aikakin hyvä maku meidän kissoilla kun suomalainen ruisleipä kelpaa ;)

Ps. Ei meillä oikeesti oo näin sekaista, muuttoa varten on alettu jo pakkaamaan niin paikat on vähän hujan hajan :)

4 kommenttia:

 1. Haha nää kuvat on ihan kuin meiltä! Luna ja naapurin Kitty loikkivat pöydälle aina kun käydään syömään. Etenkin tonnikala tuntuu maistuvan paljon paremmalta kuin omat raksut. Vähän aikaa sitten keksittiin käyttää suihkepulloa puolustukseksi eli joka kerta kun kissa pomppaa pöydälle tulee suihkautetaan vettä ja äkkiä ne juoksevatkin karkuun. Nyt ne eivät enää hypi pyödälle vaan istuvat kiltisti sylissä tai odottavat lattialla josko jotain "vahingossa" tippuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli just tonnikalaa tuossa lautasella itseasiassa kun kuvat otettiin. Eniten tämä kaksikko kuitenkin sekoaa leivänpäällys-leikkeleistä. Silloin kehrätään, tungetaan syliin ja yritetään katseen välttäessä napata koko leipä lautaselta :D Misu-parka on kuitenkin niin hienotunteisen varovainen ja tyytyy usein vain tuijottamaan vieressä anova katse naamallaan, että sitä en viitsisi alkaa suihkepullolla suihkimaan :D Aada sen sijaan sietäisi saadakin suihkepullosta osakseen :D pistetään siis korvan taakse tuo vinkki ja katsotaan miten eteväksi leipävarkaaksi tuo kehittyy !

   Poista
 2. Ihania ruokailukuvia kisuleista:)
  Ei sitä itse voi syödä mussuttaa jos siinä vieressä nappisilmät seuraavat herkuttelua, pakko on jakaa syötävät!
  Minäkin olen kuullut tuon suihkepullo kikan kissojen pöydältä häätämiseksi, en tosin itse kokeillut kun ei kissoja ole vaan ihan toisenlaisia lemmikkejä.
  Meilläkin joka paikka sekaisin rempan takia, vielä ainakin viikko kestettävä tätä sotkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaankaan. Varsinkin ylikiltti raasu Misu kun katsoo anovasti sulaa mun sydän ihan täysin! Varsinkin kun toinen on muuten niin huono syömään (sairauden vuoksi). Aada taas on sellainenkin monsteri ja rosvo, että sietäisi kyllä saada siitä suihkepullosta :D ja vielä murisee oikein kovasti leivän/makkaran varastettuaan että "et varmasti ota tätä pois multa" :D huvittava tapaus.

   Poista