perjantai 13. maaliskuuta 2015

Myöhästyin tänään töistä

No nyt tama saa teki seuraavat temput:


Ihmettelin aamulla tyomatkalla, miksi liikenne liikkui tavallista hitaampaa. Eiliset tulvatkin kun olivat jo muisto vain (vaikka niita tulvavaroituksia kylla puhelimeen satelee vielakin). No syy selvisi noin 20 minuutin paikoillaanseisomisen (ja kiroilun) jalkeen. Puuhan se siihen tielle oli kopsahtanut keskella yota. Oli pakko ottaa kuva todisteeksi mun ihanille tyokavereille, jos tulee valittamista mun myohastymisesta. Normaalisti en ole koskaan myohassa, mutta nama mukavat naiset tuntien pitaa olla varautunut kaikkeen!

*****

Tein eilen muuten pikku reissusuunnitelmat tuohon parin kuukauden paahan. Varattiin hotellit myos heti samoin tein. Siita lisaa myohemmin:)

6 kommenttia:

 1. Aika hirmuja siella toissa ! :) Reissujen suunnittelu on melkein yhta kivaa kuin reissaaminen. Viikonloppuja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin.. :) liian kovaa aikataulua en kuitenkaan halua suunnitella että kerkeää rentoutuakin! Viikonloppuja sinnekin!

   Poista
 2. Eikä, toivottavasti huumori riittää noiden sun työkavereiden kanssa! Ja varmaan auttaa tieto, ettet tuossa työssä aio loppuelämääsi viettää :) Jännityksellä ootan matkakohdetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katotaan, miten tää etenee tästä. Oon ite päättänyt vaan olla mahollisimman neutraali. Hiljanen ja en puhu omista asioistani näille naikkosille :D silti jotenkkn näköjään onnistun (läsnäolollani) ärsyttämään eräitä.
   Aika lähimatkailua tulee olemaan (koska mennään autolla) mutta poistutaan sentään Teksasin rajojen ulkopuolelle tällä kertaa :)

   Poista
 3. No huh! Yksi hyvä puoli sairaala-alueella asumisessa on (ja vajaa 10 min matka ovelta ovelle), että ei tule pahemmin yllätyksiä työmatkalla ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen tänne muuttoa mulla oli myös Vaasassa sellainen vajaa 5min kävelymatka töihin :D vähä ikävä niitä aikoja! Nyt onneks tulevan muuton myötä vähän lyhenee tämä nykyinen matka!

   Poista