maanantai 2. maaliskuuta 2015

Lauantai-ilta kuvina

Koska sää Corpuksessa oli mitä oli (koko viikonlopun satoi enemmän tai vähemmän), rentouduttiin me sitten hotellihuoneessa ja hotellin porealtaassa nauttien parit drinksut lauantaina hotellille paluun jälkeen. Spa-osastolle en viitsinyt kameraa (lue: puhelinta) ottaa mukaan, mutta muuten yritin ahkerasti napsia kuvia.

 

Hotellimme, Omni Hotel Corpus Christi, oli oikein kiva, täydellisellä paikalla ja hyvin neutraalisti sisutettu (vertaa vaikkapa tähän hotelliin:D). Sieltä löytyi mm. ravintola, spa, baari, kauppoja, kuntosali jne. Eric oli hoitanut varaukset (tämä oli vähän niinkuin yllärireissu mulle), eikä sitten kokemattomana näissä asioissa tarkistanut yksityiskohtia kovinkaan tarkasti. Oli kuulemma lukenut Expedian sivuilta vain, että "wifi ja aamupala löytyy". No löytyihän ne. Lisämaksusta (wifi $4.94/vrk ja aamiainen $14.95 per nassu). Noista siis pieni miinus. Samoin parkkeeraus maksoi $10, mikä oli musta aika törppöä! Ihan itse kuitenkin parkkeerattiin, eikä ollut mikään valet-kuskia meitä palvemassa! Kaikenkaikkiaan huone tuli maksamaan melkein $140 yöltä (ei otettu edes sitä aamupalaa eikä wifiä), mikä oli musta aika paljon. (Vertailun vuoksi: porukoiden hotelli Galvestonin rantakadulla oli kuutisenkymmentä taalaa js sisälsi myös sen aamupalan). Onneksi oltiin vain yksi yö joten väliäkö tuolla. Ei aiheutunut pysyvää lovea lompakkoon!

Olisi voinut ehkä ottaa kuvan huoneesta ennen kuin kerettiin myllätä ja valloittaa se :D
 

 

Porealtailun ja huoneessa rentoilun jälkeen lähdettiin uhmaamaan tihkusadetta ja käppäilemään rantakadulle. Oltiin onneksi pakattu talvi(!!)takit mukaan ja vedettiin ne sitten niskaan suojelemaan enimmiltä pisaroilta. Ulkona taisi kuitenkin olla lähes 15 astetta, joten kylmä ei päässyt tulemaan. Käytiin sataman kivassa rantakuppilassa lasillisilla, parissa turistikaupassa ja lopuksi vielä illallisella ravintolassa, joka oli perustettu vanhaan laivaan. Ihan mukava ilta siis kuitenkin säästä huolimatta :)


Meidän hotelli ulkoapäin.

Satamassa oli paljon tällaisia katkaravun(?)pyyntialuksia, jotka muistuttivat mua Forrest Gumpista :)

Corpus Christi olisi varmasti oikein kiva kaupunki kesäsäällä :) Rantakadun alue kun sopii hyvin kävellen liikkumiseen.

6 kommenttia:

 1. Pidemmän aikaa olen sun blogia kyllä lueskellut, mutta vasta nyt sain aikaiseksi myös kommentoida ;) Vaikka kuinka sitten sateista onkin, niin pistää kyllä harmittamaan, että mun reissut Teksasissa on tähän mennessä rajoittuneet ihan pelkästään välilaskuihin. Ehkä vielä joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit :) Pidän peukut pystyssä, että Teksasin reissusi vielä toteutuu! :)

   Poista
 2. Illallinen vanhassa laivassa kuulostaa mielenkiintoiselta ! Ilmojen puolesta voisi olla ne sateet viikolla ja viikonloppuna parempi ilma, sopisi paremmin tuon taalla niin vahaisen vapaa-ajan suunnitteluun ! Me ei ole tehty yhteisia reissuja Teksasiin - ehka jossain vaiheessa pitaisi...niin paljon on paikkoja, joissa pitaisi kayda !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpä vasta vähän Jenkkejä olenkin nähnyt. Teksasin kiertelyn lisäksi olen käynyt vain Chicagossa :/ Oispa enemmän lomaa ja lyhyemmät välimatkat :D

   Poista
 3. Tiedän kyllä tunteen, on tosi inhottavaa jos kelit on huonot kaupunkiloman aikana! Tosin huonot kelit antaa ihanan tekosyyn rentoutumiseen ihan hotlassa joka sekin on kivaa (kunhan ne huonot kelit ei kestä liian kauan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta tuokin puoli. Mutta näiN lyhyellä reissulla kaupungissa, jossa ei ennen ole käynyt, oli tuo sade kyllä tosi rasittava :D

   Poista