maanantai 30. maaliskuuta 2015

I'm in love

Kaksi yötä takana uudessa asunnossa. Oon ihan rakastunut! Varsinkin meidän isoon parvekkeeseen (vanhassa oli puolet pienempi ja näkymä parkkipaikalle ja roskiksille:D) Ensin vähän harmittelin tämän uuden parvekkeekin sijaintia. Meillä on näkymä pellolle, jossa on jonkinlaisia siiloja tai tankkeja. Allas- tai lampinäkymä olisi houkutellut enemmän. Altaalla näyttää kuitenkin olevan aikamoinen meno ja melske ainakin viikonloppuisin kun lapset (ja vähän isommatkin lapset) polskivat menemään. Olinkin aika yllättynyt, että porukka jo käy altaalla - eihän vielä ole kesä paikallisten mielestä :) Edellisen kämpän altaalle ei kyllä kovinkaan moni eksynyt viime vuonna ennen kesäkuuta! Ihan hyvä siis sittenkin että ollaan vähän kauempana tuosta altaasta. Saadaan nauttia hiljaisuudesta. Myöskään autoteitä ei nimittäin kulje meidän asunnon puolella:) Lisäksi uudelle parvekkeelle paistaa ilta-aurinko. Ja mikäs sen mukavampaa! Parvekekalusteet ovatkin seuraavana ostoslistalla. Vanhaan kämppään ei ikinä niitä hommattu kun ei se parkkipaikalla suhaavien autojen tai haisevien roskalavojen tuijottelu oikein houkutellut:D

Misukan lempipaikka
Ilta-auringossa
Lampi

Ei ollut ruuhkaa salilla

Allasalue on meiltä vielä testaamatta, mutta houkuttelevalta se kyllä näyttää täytyy sanoa! Kuntosalin ikkunasta on muuten näkymä altaalle. Pientä lisäitsekuria treenaamiseen, haha! On kyllä ihan huippu juttu myös tuo "oma" sali. Oli meillä itseasiassa vanhassakin asuntokompleksissa kuntosali, mutta siellä ei ollut muuta kuin juoksumatto, crosstrainer ja muutama irtopaino. Tätä salia tulee varmasti käytettyä moneen kertaan. Niin helppoa kun saa vain KÄVELLÄ salille! Luksusta suorastaan täällä autolandiassa.

Lisäksi ajomatka töihin lyheni melkein 15 kilometristä noin 4,5 kilometriin! Matka töihin aamulla kesti noin 7 minuuttia. Ei enää ruuhkissa istumista ja kiroamista! Jee! Olen HAPPY!

22 kommenttia:

 1. Tuo teidän uusi lukaalihan kuulostaa ihan mahtavalta! Voi jestas miten upeeta olisi "oma" allas ja kuntosali. Toivottavasti uudet naapuritkin on mukavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taytyy sanoa etta ei kylla ole valittamista :) Toivotaan etta naapuritkin on mukavia!

   Poista
 2. Voi vitsit, kuulostaa ja näyttää ihan mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvalta vaikuttaa kylla ainakin nain kahden paivan jalkeen :)

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! :) Kyllä kelpais mullekin parvekkeet peltonäkymällä, kuntosalit ja uimaa-altaat <3 Varmana on vielä paljon halvempi kokonaisuus kuin tämä soluhuone Genevessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin veikata, etta taalla ehka on vahan halvempi hintataso, mita nyt oon lukenut niista teidan hintatasoista.. :D Varsinkin kun asutaan taalla hornan tuutissa (noin 30km keskustasta) niin hinnat ei huitele pilvissa kuten lahempana downtownia. Tama on sellaiset $1000 kuussa ja on kaksio.

   Poista
  2. Tosiaan tää 15 neliön huone kolmen hengen vanhasta kerrostalosolusta ilman altaita ja kuntosaleja 1200 CHF = 1240 $ :p Yksiöiden hinnat liikkuu kahden tonnin huiteilla. Ollaan kyllä keskustassa, mutta ei ne paljon halvemmiksi muutu kauempanakaan. Paitsi ehkä kun menee rajan yli Ranskaan. Mutta sitten tarvis säheltää työlupien ja verotusjuttujen kanssa ihan eri tasolla vielä...

   Poista
  3. No huhhuh!! siinä maassa saa kyllä tulotkin sitten olla kohillaan!

   Poista
 4. Vautsi, kyllä kelpaa nyt asustella! Minä varmaan asuisin tuolla kuntosalilla ja altaalla :D
  Miten karvakaverit kotiutuivat uuteen kotiin?

  VastaaPoista
 5. Jep, varmaan noissa kahessa tullaan itsekin viihtymään aika paljon :)
  Karvakamut otti muuton paremmin kuin hyvin (mitä nyt Aada säikkyi katossa pyöriviä tuulettimia:D). Misu on itseasiassa ollut jotenkin rennompi ja tyytyväisemmän oloinen nyt. Johtuu kenties parvekkeesta, jonka aurinko lämmittää mukavasti (vanha partsi oli suurimman osan päivästä varjossa)? Siellä on mukava köllötellä ja jahdata ötököitä:)

  VastaaPoista
 6. Wautsi, ihan mieletön! Onnea uuteen kotiin :) Kuntosali kelpaisi itsellenikin, olen siitä ehkä eniten kateellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Luulen kyllä että tuun olemaan ihan onnellinen tässä asuessa. Toisin kun vanhassa kämpässä!

   Poista
 7. Tosi hienolta näyttää! Onnea uuteen kotiin. Pitää tulla kyllä testaa toi teidän allas :-). Niin luksusta, että se on auki jo tähän aikaan vuodesta. Meidän allas on auki vaan kesä-heinäkuun eli ajan kun koulut on kiinni. Tosi nihkeetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Saat tulla milloin vain! Täällä on pooli auki vuoden ympäri. ihan tyhmää tuollanen et suljetaan ja vielä noin pitkäksi aikaa!

   Poista
 8. Tosi hyvältä näyttää! Etenkin tuo sali ja uima-allas olis ihan huippuja! Muutenkin tosi kotoisan ja siistin näköinen naapurusto lampineen ja peltoineen :)

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tää on kyllä siisti ja hyvin hoidettu alue! Ja tykkään kun on "luontoa" (vaikka kaikki onkin istutettua ja lampikin on teko:D)

   Poista
 9. Aika upeen näköistä! Toivottavasti viihdytte hyvin, onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) varmasti viihdytään!

   Poista
 10. Näyttääpä hienolta! Kuntosali on kyllä suuri plussa. Ja parvekkeen näkymät näyttävät todella kivalta :). On se ilta-aurinko varsinkin jees! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ilta-aurinko on kylla ihan parasta!! :)

   Poista
 11. Samaa mielta muiden kanssa, etta hienolta nayttaa ja upea parvekemaisema!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) pitää varmaan itsekin tässä alkaa uskomaan että tuo parvekenäkymä on ihan jees!

   Poista