tiistai 17. maaliskuuta 2015

Ihania työkavereita ja vesikannuja

Mun kaikkein "ihanin" työkaveri, on taas tänään yrittänyt ajaa mua raivon partaalle.
Mulla on teoria, että tämä kyseinen rouva on vain yksinkertaisesti päättänyt vihata mua ja yrittääkin kaikilla kivoilla pikku tempuilla ärsyttää mua/saada mut mokaamaan jotenkin. En ainakaan tietääkseni ole hänelle mitään tehnyt.

Muutama esimerkki hänen tyypillisistä "tempuistaan":

- "Emmi skannaa nämä laskut ja laita ne mun kansioon koneella". Normaalisti me skannataan laskuista vain eka sivu, joten toimin näin nytkin. 10 min myöhemmin saan s-postin, josta lähtee myös kopio esimiehelleni: "Miksi kansiossani on vain ensimmäinen sivu skannattuna, näiden firmojen laskut täytyy skannata kokonaan." (Ei sitten voinut asiaa kertoa mulle etukäteen?)

-"Emmi tee uusi vakuutuskansio meidän uudelle työntekijälle!". Vietyäni kansion hänelle: "Tämä on väärän kokoinen, me käytämme työntekijöiden kansioina isoja kansioita, ei näitä pieniä!" (Jaa mistä oisin tämänkin voinut tietää, kun työntekijöiden kansiot ovat hänen toimistossaan lukitussa kaapissa. Muuten käytämme noita pieniä kansioita kaikkeen.)

-"Emmi muista tarkistaa kopiokoneen paperitilanne monta kertaa päivässä. Kopioni eivät tulostuneet kun paperi oli loppu!" (Öö..? Mistä lähtien se on ollut mun tehtävä tarkistaa paperin tila? Eiköhän kaikki, jotka sitä käyttää osaa itse katsoa, että siellä paperia on. En edes istu kopiokoneen vieressä.).

En myöskään ole tämän naisen "alainen" tai assistentti. Hän vain tykkää jostain syystä pomottaa mua, mikä on mulle ihan ok, mutta voisi olla vähän mukavampi/kohteliaampi!

Onneksi tiedän, että firman omistajat ainakin ovat muhun tyytyväisiä. He päättivät tuossa kuukausi takaperin alkaa palkitsemaan viikon työntekijän ja olin kolmas, joka palkittiin :) Sain kiitokseksi lahjakortin Amazoniin. Päätin käyttää tuon lahjakortin Brita-kannuun. Riikka suositteli näitä blogissaan ja muovipulloihin kyllästyneenä päätin sitten tilata meillekin tällaisen vedensuodatuskannun. Hanavesi (joka siis täällä on täysin juotavaa, mutta maistuu vain pahalle=kloorille) lorotetaan kannuun ja se tulee sieltä ulos hyvän makuisena. Mahtavaa! Sekä kukkaro että luonto kiittävät! Tuo on ihan huippuvekotin. Oon ollut ihan innoissani tästä ja vettä onkin tullut nyt juotua paljon enemmän kotona ollessa. Sitruunaviipaleiden kera :)


15 kommenttia:

 1. Onpa inhottavaa kohtelua siellä työpaikalla, tsemppiä. Meillä muuten on kanssa tuo Brita-kannu käytössä ja olen tykännyt, eipähän tarvitse kaupasta kantaa vesipulloja kotiin! Sitäpaitsi uusia suodattimia löytyy aika edukkaasti ihan Walmartistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna:) Pääasiassa se on tämä yksi nainen, joka käyttäytyy noin. Ja sitten on pari sellaista hapannaamaa, jotka ei vain viitsi hymyillä ja tervehtiä. Muuten kaikki ovat mukavia. Harmi vaan, että nämä inhottavat tyypit on ne, jotka on nyt tässä mun uudessa "tiimissä".
   Hyvä tietää, että Walmartista saa suodattimia :)

   Poista
 2. Siellä on selkeesti joku elämäänsä kyllästynyt, huonon itsetunnon omaava tyyppi nyt sun riesana. Onko se vähän vanhempi tai keski-ikäinen? Varmaan kaipaa omaa nuoruuttaan takaisin ja kostaa sen sitten nuorille. Ei olis eka kerta ku sellasesta kuullaan. :D

  Meilläkin on tuo Brita-kannu! Suodattimia löytyy myös Targetista ja Costcosta. Hintavertailua en oo kyllä tehnyt, kun viiimeksi vaan tilattiin Amazonista eikä muistettu tsekata kauppojen hintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onpa hyvinkin :D arvioisin sellaiset 50-60v iäksi!

   Mäkään en suorittanut hintavertailua nyt kun oli tuo lahjakortti..Täytyy katsella niitä kun kaupoilla käy :) Nyt riittää kyllä nämä filtterit puoleksi vuodeksi!

   Poista
 3. Ihailen kylla sun karsivallisyytta tuon tyokaverin kanssa! Olisin varmaan vastannut jotain lapsellista tuohon sahkopostiin :D

  Meilla on kanssa Brita tai Mavea se taitaa ollakin. Taalla kanssa haisee ja maistuu hanavesi klooriselle, joten kannu on ollut tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä välillä kärsivällisyys koetuksella :D "normielämässä" oisin varmasti jo sanonu takaisin, mut töissä yritän olla pitkäpinnaisempi. Varsinkin ku kyseinen rouva on kovinkin hyvää pataa mun uuden esimiehen kanssa.Haukuttiin kyllä tänään kolmannen työkaverin kanssa tuota akkaa vähän selän takana ja sain siitä tyydytystä :D plus aina iltasin avaudun E:lle haha

   Poista
 4. Brita-kannut on tosi hyviä! Mä en vaan enää oikein käytä omaani, koska meillä on jääkaapin ovessa suoraan suodatus nykyisessä kämpässä. No, ehkä sille jotain käyttöä joskus taas keksii.

  Täys urpo toi sun työtoveris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääl en oo missää näis vuokrakämpis nähny sellasia jääkaappeja, jois on suodatin ja jääpala-automaatti ovessa! Vaikka kuinka luksusta mainostetaankin:D varmaan ehkä enemmän si omakotitalojen varustukseen kuuluvia ne. Tai tosi LUKSUS-LUKSUS kämppien ;)

   Poista
 5. Miten se onkin, että monesti työelämässä hieman vanhemmilla naisilla saattaa mennä homma pikkusen asiattomaksi. Ja miten musta tuntuu, että monesti tuollaisen käytöksen takana saattaa olla huono itsetunto...

  Täälläkin ilmoittautuu yksi Brita-kannu fani! :) Meillä vesi toisinaan maistuu ja tuoksahtaa ihan mudalle. Joten suodatus on ihan must! Ja juomaveden itseasiassa kannan kaupasta, sillä ei vaan kykene juomaan kraanavettä. Ja nyt on ilmeisesti ollut joku tehoklooraus käynnissä, kun suihkun jälkeen on havaittavissa sellaista uimahalli-efektiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman jo Suomessa kyllä yhellä työpaikalla, missä oli paljon vanhempia naishenkilöitä töissä!

   Meillä välillä kans haisee suihkussa suihkutellessa ihan uimahallille :D aika ällöä ajatella, että sitä samaa vettä sitä juodaan!

   Poista
 6. Brita-kannu kuului meidän ihan ensimmäisiin ostoksiin tänne muuton jälkeen (mun kaverilla oli sellainen Milanossa ja sitä kautta tiesin sen olemassaolosta). En pysty juomaan tota hanavettä ilman suodatusta ja suodatettukin vähän tökkii, jollei se ole jääkaappikylmää. V vetelee hanavettä ihan onnellisena eikä mukamas huomaa sitä ällöttävää kloorin makua :( Ja edelliseen kommenttiin viitaten: mun mielestä iho haisee AINA kloorille suihkun jälkeen - ällöttävää! Ps. Sori muuten kun mä pommitan sua näillä kommenteilla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makaan en kylla pysty (muuta kuin pakon edessa) juomaan hanavetta sellaisenaan. Meilla myos suihkuttelu, joskus, ei aina, jattaa sellaisen mukavan kloorin tuoksun iholle ja hiuksiin.. Sitten sita samaa vetta pitaisi juoda, yoh!

   Poista
  2. Ja kuule pelkastaan KIVA kun kommentoit :)

   Poista
  3. No hyvä, ettei mene hermot kommentointiin :) Suihkussa muuten ärsyttää myös se, että vedenpaine on ihan olematon ja tällaisen reuhkan pesuun kuluu sen takia ihan tajuttoman paljon aikaa. Niin ja lisäksi tuo vesi ei edes puhdista tukkaa yhtä hyvin kuin Suomessa (sama shampoo käytössä kuin sielläkin, joten ei voi siitäkään johtua). Grrr. Onneksi kuivashampoot on keksitty :)

   Poista
  4. Joo samat ongelmat täälläkin: vedenpaide mitätön ja kuivashampoo ahkerassa käytössä:D

   Poista