sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ekaa kertaa Teksasissa

Ensimmäisen kerran vierailin Teksasissa elokuussa 2013. Vietin koko kuukauden täällä. Oli muuten kuuma kuukausi. Kuulemma harvinaisen kuuma. Mutta minähän nautin :D Tuolloin en vielä tiennyt tulevani jonain päivänä asumaan täällä. Oltiin me siitä puhuttu tietysti, mutta ajatus tuntui jotenkin tosi kaukaiselta ja epärealistiselta. En tiennyt viisumiprosessista mitään (olin suurinpiirtein siinä uskossa, että voisin vain hakea töitä täältä Suomesta käsin ja sitten vain muuttaa tänne) ja muutenkin koko ajatus tuntui jotenkin, noh, ei niin houkuttelevalta. Mä en koskaan nimittäin ollut mikään Jenkkifani ja haikaillut edes tänne matkustamisesta hehe.

Tämän kuuman elokuun aikana me...

...uitiin paljon.


...syötiin paljon (ja epäterveellisesti).

 

..juotiin paljon drinkkejä.

  

...nautittiin lämpimistä illoista ja auringonlaskuista.

 
 
 

...käytiin kaikki seudun turistipaikat läpi.

Kemah ja "ihanat" kissakalat

...soudeltiin kanootilla kivoissa maisemissa.

 

...vierailtiin Galvestonissa.

  
Pool partyt Galvestonin rantakadun allas-baarissa!

...koimme aktiviteetin nimeltä "tailgaiting" ensimmäistä kertaa elämässämme.

 

...yritimme myös urheilla vähän kaiken laiskottelun vastapainoksi.

 

...vierailimme Dallasissa.
Houstonissa vietetyn kuukauden jälkeen vierailin täällä vielä uudemman kerran saman vuoden kiitospäivän aikoihin. Tällä kertaa vietin Houstonissa vain viikon. Suomessa odotti työt ja gradun kirjoituskin oli kesken. Seuraavan kerran lensinkin tänne sitten ihan pysyvästi palautettuani gradun helmikuussa 2014! Aika nopea tahti oli kyllä nyt kun näin jälkeenpäin miettii :) Vain viisi kuukautta ensimmäisen visiitin jälkeen tulin tänne pysyvästi. Välillä elämä yllättää ja ihan kiva niin!

2 kommenttia:

 1. Tosi nopealla aikataululla kyllä lähdit Jenkkeihin, mutta niin ne ratkaisut onkin välillä tehtävä :) Jäin ihmettelemään pitkäksi aikaa mitä tuossa yhdessä kuvassa on ennen kuin skrollasin sivua vähän alaspäin ja luin kuvatekstin kissakaloista. Hyyyvin oudon näköistä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulle ei muutenkaan sovi sellanen turha odottelu ja pähkäily :)
   Nuo kissakalat on mun mielestä ihan kamalia,niin rumia, että ravintolassa aina tarkkaa katon, mitä kalaa fish tacot ja muut kalaruuat sisältää ettei vaan vahingoskaan syö tuota rumilusta haha!

   Poista