maanantai 9. helmikuuta 2015

Piknikillä Hermann Parkissa

Lauantaina tapasin muutaman Suomitytön piknikin merkeissä keskustan Hermann Parkissa. Olin käynyt puistossa kerran aiemminkin jo yli puolitoista vuotta sitten, mutta nyt sinne oli avattu ihan uusi puistoalue, joka sopikin tosi hyvin piknik-tarkoitukseen. Ja emme tosiaan olleet ainoat, jotka olivat päättäneet puistoon näissä aikeissa lähteä. Viikonloppu olikin ihanan aurinkoinen, joten en ihmettele yhtään.
Oli tosi kiva parituntinen ja on kyllä niin mukava olla vain Suomiporukalla liikkeellä. Saa puhua suomeksi (suomijutuista) ja kaikki ovat samalla aaltopituudella. Hehe! Onneksi täällä Houstonissa on näin mukavia tyttöjä. Tekee tänne jäämisestäkin paljon helpompaa :)


Kaikki ei kuitenkaan valitettavasti mennyt ihan ongelmitta tällä reissulla.

Heti menomatkalla juutuin ruuhkaan. Olin onneksi lähtenyt hyvissä ajoin, eikä matka pidentynyt kuin n.10 minuutilla. Puiston laidalle saavuttuani sain sitten "ilokseni" huomata, että parkkikselle johtava tie oli jostain kumman syystä suljettu. Ei auttanut muuta kuin lähteä kiertämään koko puistoa (joka muuten on aika iso). Enkä tosiaan ollut ainut liikenteessä olija, joten tähän kiertämiseenkin vierähti tovi. Vihdoin parkkipaikalle päästyäni sain todeta sen olevan täysi. Aikani kierreltyäni (40min!!) luovutin ja vein auton läheisen museon maksulliseen parkkihalliin ja saavuin viimein piknik-paikalle "tyylikkäästi" myöhässä. Se siitä ajoissa matkaan lähtemisestä... Houston kun on kyseessä (ja lauantai-iltapäivä) olisi varmaan pitänyt lähteä 2 tuntia aiemmin.

So far so good...
Kotiin lähtiessä emme sitten taas meinanneet päästä ulos sieltä parkkihallista. Edessämme oli n. 5 autoa (ja takana varmaan 50). Jono ei liikkunut mihinkään varmaan 20 minuuttiin. Ihmiset tööttäilivät ja huutelivat törkeyksiä. Ilmeisesti jonon ekalla oli vähän ongelmia luottokortin kanssa. Heh.

Eikä siinä vielä kaikki. Toki kotimatkalla juutuin vielä hirveään ruuhkaan ja puolet matkasta edettiin sitten mateluvauhtia. Motarilla.
Kiva tavata kavereita ja järkätä ohjelmaa, mutta harmi kun asutaan kaikki niin "ripoteltuna" ympäri kaupunkia, että pelkkiin matkoihin menee jo muutama tunti! Tämä on näitä suurkaupungin ongelmia. On vähän ikävä Vaasaa, missä kaikki kaverit asuvat 5-10 min kävely- tai pyöräilymatkan päässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti