tiistai 3. helmikuuta 2015

1 vuosi

Tänään tulee Houstoniin muutosta täyteen yksi vuosi. Niin se aika menee!

Enpä olisi välttämättä uskonut, että täällä sitä vielä ollaan helmikuussa 2015. Lähdin tänne vähän sillä meiningillä, että "katotaan nyt". En ollut kauhean luottavainen viisumin tai työn saanninkaan suhteen.
Paljon on kerennyt vuodessa tapahtua. Uutta on koettu, opittu ja nähty. Muutama ryppykin on tuohon silmäkulmaan tainnut tulla ;) Johtunee Houstonin armottomana porottavasta auringosta .. ja kai se kuuluu tähän ikäänkin!

Toivotaan, että tulevasta vuodesta tulee yhtä tapahtumarikas ja yllätyksellinen! Ja että tämä bloginkirjoitteluinto säilyisi! (Blogikin tosiaan täytti vuoden tuossa muutama viikko takaperin. Kiitos kaikille, jotka jaksatte lukea ja kommentoida!!)

Kuvat ovat helmikuulta 2014! :)

6 kommenttia:

 1. Hyvää ensimmäistä vuosipäivää :-)!

  VastaaPoista
 2. Hyvää vuosipäivää :) Aika on tosiaan mennyt hujauksessa ja mukava on ollut lukea juttujasi sieltä päin maailmaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvää vuosipäivää! :) Mä vaan täällä odottelen oma muuttoa ja tuntuu et aika seisoo paikallaan. No onneksi toi mies tulee luultavasti toukokuussa suomeen käymään niin on edes jotakin jota tässä odottaa ennen sitä mun muuttoa. Tuu jo kevät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ugh! Odottelu on inhottavaa! Sun pitää pysyä oikein kiireisenä, että aika menee nopeaa! Kiva kun saat miehen pian vierailulle!!

   Ja kiitoksia :)

   Poista