sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Vaikeaa yhteiseloa

Karvakamut eivät valitettavasti ole kamuja vieläkään! Saavat olla omissa huoneissaan siis vielä toistaiseksikin. On meillä ajoittain ollut ovi aukikin huoneiden välillä, mutta Misu ei tahdo oikein lämmetä tälle tunkeilijalle ja mouruaa aina kun pieni (Alicesta muuten tuli Aada) eksyy läheisyyteen.


Hiekkalaatikon outo paikka johtuu siitä, että molemmissa huoneissa on nyt oltava vessat ja ruuat.

En tiedä oliko hyvä vai huono merkki, että Misu halusi tulla itsenäisesti samaan huoneeseen (mouruten kylläkin) Aadan kanssa. Tuli oikein ovelle "koputtelemaan" kun olimme kaikki muut makkarissa. Nyt toinen nukkuu sitten vessan matolla ja toinen kököttää lipaston päällä. Yöksi taidetaan vielä kuitenkin pistää eri huoneisiin, ettei tule kissatappelua kesken unien!

Ollaan mietitty, että johtuuko tämä Misun nihkeä suhtautuminen kissanpentuun todellakin siitä, että Aada on KISSA (koska koirathan ovat kaveriksi kelvanneet). Ehkä parempi selitys saattaa olla se, että nyt ollaan Misun omalla reviirillä, kun taas koirat on tavattu niiden omissa kodeissa. Peukut pystyyn että tästä vielä ystävyys syntyy. Tai jos ei ystävyys niin edes sopu!


8 kommenttia:

 1. Meillä mentiin silloin n. 2-3 viikkoa kissat erihuoneissa kun otettiin toiselle kaveri. silloin kun noita yhteen tutustutettiin niin sain minäkin haavani siinä touhussa, mutta nykyään ovat kyllä ystäviä/sisaruksia :) mm. joku pari kk sitten toinen kissoista oli ollu eläinlääkärissä ja vielä rauhottavien lääkkeiden vaikutuksessa niin toinen sitten pesi ja huolehti toisesta :) oli aika liikkis näky'! Mut eiköhän se siitä ajan kanssa!
  Tea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Tea :) ihanaa kuulla, että teillä meni asiat lopulta noin hyvin! Toivotaan että täälläkin alkaa yhteiselo kisuilla sujua. Molemmat ovat kuitenkin muuten niin hyvän luonteisia!

   Poista
 2. Voih, toivottavsti ystävystyvät pian!

  Mulla on pienoinen kissakuume, ja meinasin jo napata yhden ihanan kodittoman pennun mukaan pihalta (niitä on täällä aina välillä), mutta järki esti. Ainakin toistaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Oon ite ihan samanlainen. Voisin ottaa kaikki orvot karvapallot tänne vaan. Sitten järki sanoo muuta! :D

   Poista
 3. Ihanaa luettavaa, teille on tullut pikku Aada :)
  Uskon, että kaverukset ystävystyy ajan kuluessa. Misukin tajuaa miten hyvää seuraa saa pikkuisesta tulokkaasta:)
  Hyvä kuva tuo viimeinen, miten voikin nukkua tuollaisessa asennossa ja niin tyytyväisenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan :) on se kuitenkin jo vähän parempaan suuntaan mennyt!
   Tuo asento oli kyllä aika erikoinen. Ja siinä se nukkua möllötti vaikka kuinka kauan. Kissat on sellaisia akrobaatteja :D

   Poista
 4. Mun äiti kasvattaa kissoja ja sillä on kerran käynyt niin, että pentu palautettiin, kun ei sopeutunut jo perheessä olevaan kissaan. Mutta näin on käynyt vain kerran, ja tämä "ei tule sopeutumaan" todettiin vasta 2kk kohdalla! Toivotaan siis, että teillä parin viikon sisään muuttuu meno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooooouu! Älä edes mainitse sanoja "pennun palauttaminen". Not an option !! :D

   Poista