lauantai 17. tammikuuta 2015

Uusia huonekaluja ja perheenjäseniä

Tänään meillä oli hyvin tapahtumarikas (onko tälle yhtään suomalaisempaa sanaa?) aamupäivä. Aamu alkoi sillä, että ajelimme keskustaan hakemaan tv-tason ja lipaston yhdeltä suomalaiselta pariskunnalta, joka on muuttamassa takaisin Suomeen. Saimme hienot ja melkein uudet Ikean huonekalut hyvään hintaan. Tykkään muutenkin tällaisesta kierrätyksestä ajatuksena ja harrastin samaa myös Suomessa! Ensin ostin huonekalut käytettynä, sitten tänne muuton lähestyessä myin ne taas eteenpäin :)

Seuraavaksi ajelimme vanhaan tuttuun SPCA:han, eli löytyeläinkotiin, jossa on ennenkin tullut vierailtua. Olimme jo kauan puhuneet toisesta kissasta, sillä Misu-parka joutuu viettämään kaikki päivät yksin meidän ollessa töissä. Tuntuu aivan siltä, että Misu olisi viimeaikoina ollut jotenkin allapäin. Ruoka ei tahdo maistua eikä lelutkaan tunnu pahemmin enää kiinnostavan. Torstaina päätin sitten lähettää Ericille viestin kesken työpäivän: "Voidaanko mennä katsomaan kissoja viikonloppuna?" "Sopii" kuului vastaus.

SPCA:lla oli taas kissoja pilvin pimein. Valittiin neljä suosikkia, joihin sitten tutustuimme leikityshuoneessa vuorotellen. Valintahan oli tietysti ihan kamalan vaikea ja olisin halunnut viedä kaikki pikkuiset kotia. Paikan työntekijä lohduttikin mua, että ei tarvitse sääliä niitä, jotka ei mukaamme lähde. Paikan adoptioprosentti on 100%, joten kaikille löytyy varmasti koti. Valikoimme lopulta mukaamme pienen valkoisen 3 kuukautta vanhan Alice-pennun (nimi luultavasti vaihtuu tässä vielä kunhan keksimme paremman). Pikkuneiti kehräsi tyytyväisenä sylissäni koko automatkan kotia ja tänne päästyämmekin oli heti kuin kotonaan. Ainut ongelma näyttääkin nyt olevan kahden karvapallon toimeen tuleminen. Misu taitaa, hullua kyllä, olla enemmän koirien kuin kissojen ystävä. Kissat ovat nyt sitten aluksi omissa huoneissaan.. Toivotaan, että yhteiselo tästä vielä alkaa sujua!6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta karvapallosta <3 toivottavasti kaverukset tulevat pian juttuun! Luna on tehnyt jo tuttavuutta naapurin kissaan ja lopputulos on aina kissatappelu. Ehkä ne vielä siitä ystävystyvät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Haha eikä !! Voi noita kissoja! Täälläkin vielä jatkuu ihmeellinen murina-maukuna jos pikkukisu tulee lähelle! Toivotaan, että tää tästä pian helpottais kun koko idea oli hommata Misulle kaveri :D

   Poista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä :) Toivottavasti kissojen yhteiselämä lähtisi sujumaan ja Misu oppisi arvostamaan kissamaista seuraa. Ihana kuulla, että siellä on paikka, jossa adiptio% on 100. Kuulostaa tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina:)
   Niinpä! Vielä(kään) ei näytä kauhean lupaavalta. Misusta kuoriutui oikea murina-maija pikkukisun tultua taloon :/ Toivotaan, että ajan kanssa helpottaa!
   Mä olin myös yllättynyt, että SPCA:n adoptio% on 100. Täällä kuitenkin noita sheltereitä riittää. Hyvä näin :)

   Poista
 3. Oih, onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Suloisen näköinen tyyppi! Toivottavasti he on kohta jo ylimpiä ystävyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Se on kyllä oikea hurmuri. Niin rohkea ja heti kuin kotonaan. Harmi kun meidän vanhempi katti ei vaan ollut ihan samaa mieltä uudesta tulokkaasta !

   Poista