tiistai 27. tammikuuta 2015

Murheenkryyni

Meillä on ollut vähän murheita tässä viime aikoina. Pikku-Misu on sairas. Koko ajan ollaan oltu siinä uskossa, että toinen on vain yksinäinen meidän ollessa pois kotoa niin paljon. Eipä piristänyt uuden kissakaverin tuleminen taloon (kissat tulevat tätä nykyä toimeen jo ihan mainiosti - alkusähinöistä ei ole enää tietoakaan). Ruokahalu Misulta tyrehtyi lähes kokonaan viime viikonloppuna ja kissa vain makoilee kaiket päivät apaattisen oloisena ja laihtuu laihtumistaan.

Nyt harmittaa, ettei aiemmin ymmärretty tuollaisen luonteenmuutoksen olevan normaalia ja viety kissaa ajoissa eläinlääkärille. Kun asiaa nyt miettii, niin onhan tuo kuin eri kissa. Ei ole energisestä verhoissakiipeilijästä, joka tuohoaa vaatteita ja juoksee tuhatta sataa pitkin kämppää, enää tietoakaan :/ Kun kissa alkoi nuolla hiekkalaatikon seiniä huolestuin ja ajattelin, että nyt on kyllä jotain vialla. Ja sieltä Internetin ihmeellisestä maailmastahan selvisi, että hiekkalaatikon nuoleminen on yleensä merkki anemiasta. Kaikki anemian muut merkit myös täsmäsivät. Valitettavasti anemia ei ole sairaus sinänsä, vaan merkki jostain vakavemmasta.

Ensimmäiset eläinlääkäritestien tulokset tulivat tänään ja vahvistivat mun epäilykset: kissalla on anemia. Ja sen lisäksi nestehukka ja kuume. Munuais- ja maksaongelmat saatiin samalla rajattua pois. Lisätestien tulokset pitäisi saada huomenna. Pelätään pahinta ja toivotaan parasta.

Misu on meille niin rakas <3

Vielä meidän Suomestapaluun jälkeen Misu oli ajoittain pirteä.
Nyt raukka on ihan onneton ja kuihtuu silmissä!

12 kommenttia:

 1. Pikaisia paranemisia Misulle, toivottavasti saatte huomenna hyvia uutisia!

  VastaaPoista
 2. Voi pieni, toivottavasti paranee pian <3

  VastaaPoista
 3. Voi Misua! Toivottavasti eläinlääkärit saavat pian selville mistä on kyse ja se on hoidettavissa.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, niin surullista kuulla Misun sairastumisesta :(
  Toivotaan, että saatte lääkäriltä positiivisia uutisia. Voimahalit <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei :-( Minäkin toivon että ei ole mistään kovin vakavasta kyse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Eläinlääkäri just soitti että menee vielä toinen päivä tulosten kanssa. Inhottaa odottaa, kun on huoli pienestä!

   Poista
 6. Misu-parka :( kamala kuulla että hän on sairas. Toivottavasti lääkärit saavat pian selville anemian syyn ja hän pääsee toipumaan. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 7. Voi itku! Toivottavasti saatte lääkäriltä pian hyviä uutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Sydänhän tässä särkyy tuota pikkupotilasta katsellessa!

   Poista