torstai 18. joulukuuta 2014

Pian

Ollaan oltu nyt pari päivää "evakossa" Seabrookissa E:n enon kämpillä (joka itse on Suomessa tällä hetkellä). Meidän omalle asunnolle tuli eilen torakanmyrkyttäjät eikä haluttu olla siellä kissan takia. Ihana Teksas ja Teksas-ongelmat. Yök!

Se hyvä puoli tässä evakossa on että saatiin saunoa! Lämmitin puusaunan ihan itse (hehe) eilen illalla ja loikoilin lauteilla kissan istuessa alalauteilla. Tomppeli vinkui ja raapi terassin lasiovea joten piti hakea se sieltä saunaan. Sitten oltiin tyytyväisiä.

Pitäisi käydä siivoamassa oma asunto ja pestä lattiat että voitaisiin palata sinne. En tiedä onko siitä mitään hyötyä, mutta mitä vähemmän myrkynrippeitä sen parempi mun mielestä. Myös viimeiset pari joululahjaa pitäisi käydä ostamassa. Ja PAKATA! Meinasi ihan unohtua. Lento on sunnuntaina. Enää tämä ja huominen päivä töissä ja sitten alkaakin loma :)

Joulukynnet haluaisin myös käydä laitattamassa ennen reissua.

Kissa menee hoitoon Ikan luo, missä se oli Dallasin reissunkin ajan. Tulevat hyvin toimeen Ikan koiran Frankien kanssa. Ei tarvi siis murehtia karvapallosta, kun tiedetään että se on hyvässä hoidossa!

Joulu 2013

Pian se on menoa! Jaiks! Pelkkä ajatus Helsinki-Vantaan lentokentällekin astumisesta on aika innostava! Joka puolella puhutaan suomea ja ympärillä näyttää tutulta ja kotoisalta! 10 kuukautta sitten lähdin Suomesta. Se on tähän mennessä pisin aika putkeen, mitä oon sieltä ollut pois.


Ps. Työkaverit yrittävät käydä vuorotellen syöttämässä mulle PEURA-makkaraa. Joku on taas käynyt metsällä. Arvatkaa söinkö. Näen noita nappisilmä-bambeja päivittäin tienvarsilla seisoskelemassa. Joskus ihan parin metrin päässä. Ei kaveria voi syödä!

6 kommenttia:

 1. Kauniin väriset joulukynnet, pitääpä itsekin sutia punaisella Jouluksi :)
  Eikös olekin ihanaa kun saa lemmikille hyvän hoitopaikan reissun ajaksi. Eipä siitä lomasta nauttisi jos pitäisi miettiä miten kisuli pärjää.
  En kyllä suostuisi minäkään syömään mitään peuramakkaraa, lihasta puhumattakaan.
  Toivottavasti täällä on pikku pakkanen vastassa sen ikikesän vastapainoksi. Hyvää reissua ja Jouluista menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ajattelin käydä laitattamassa rakenne- tai geelikynnet nyt jouluksi, ne kun on täällä niin halpoja:) Tuo kuva on ihan netistä napattu vain malliksi!
   Niin eikös vain. Kun kissa oli yhden viikonlopun ei-kissa-rakkailla ihmisillä "hoidossa", niin en osannut rentoutua ollenkaan. Pitää olla huoli omasta pienestä, se kun ei omillaan pärjää :)
   Hyvää joulua sullenkin! Toivotaan että se (ainakin Vaasaan satanut) lumi pysyy joulun yli :)

   Poista
 2. Yök! Meilläkin on torakoita. Ne on ihan kamalan kokoisia ja ällöttäviä bakteeripesiä. Olen jo litistänyt niistä kaksi. Yksi löytyi pesukoneen takaa ja toinen autotallista! Ei varmaan saisi tappaa, mutta ei paljon innosta ottaa talteen ja viedä ulos, ne tulisi kuitenkin takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nähnyt yhden sellaisen tosi ison..ne muut on niitä pieniä jotka mahtuu joka rakoon. Yksi aamu roskiksessa hyöri sellainen leipäpalan kimpussa. Meinasin kiljaista. Jostain uunin takaa niitä näyttäisi tulevan (eli naapurin puolelta/talon perusteista). Yöks! Kaikkea täällä joutuu kans kestämään!!

   Poista
 3. Hahhaha :D Mutta eikö toi peura olis eettisesti parempaa ku se kaupasta ostettu tehotuotettu jauheliha? :D Eikö me tästä puhuttu jo aikasemmassa postauksessa? :D

  VastaaPoista