tiistai 7. lokakuuta 2014

Yksi mukava viikonloppu miinus yksi laukku

Täällä sitä töissä homehdutaan kun vanhemmat on Galvestonissa lomailemassa torstaihin asti. Vähän tyhmältä taas tuntuu olla töissä kun on Suomivieraita, mutta minkäs teet kun ei ole lomapäiviä kertynyt. Niitähän kun nyt muutenkin täällä jaellaan niin avokätisesti. Not! No sainpahan sentään viiden 8h päivän sijasta luvan tehdä neljä 10h päivää että saan sitten perjantain vapaaksi.

Galvestonin hotellin partsilla!


Kaikki on muuten mennyt hyvin tähän asti lukuunottamatta sitä, että yhtä matkalaukkua odotellaan vieläkin. Ties minne on laukku hävinnyt matkan varrella. Mua(kin) ärsyttää, koska siellä ois ollut mulle Suomituliaisia (ruisleipää, suklaata, karkkia ym). Vähän alkaa toivo hiipumaan löytyykö laukkua ollenkaan nyt kun lennosta on jo 4 päivää. Mulla ei oo itellä ainakaan kokemusta hukkuneista matkatavaroista. Oon aina ollut sen verran onnekas, että on laukut tulleet ja vieläpä ajallaan! 


Nyt vaan viikonloppua odottelemaan!

6 kommenttia:

 1. Voi itku tuon matkalaukun kanssa :( Toivottavasti löytyy vielä. Olisi niille siellä oleville tavaroille varmasti käyttöä, vaikka ruisleivät ei enää ihan tuoreita olisikaan. Kivaa loppuviikkoa siitä huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep kyllä yhteen matkalaukkuun kuitenkin mahtuu ihan kivasti tavaraa ja matkalle aina pakataankin ne kivoimmat jutut joten kyllä varmasti harmittaa! Kiitos Elina ja mukavaa viikon jatkoa sinnekin:)!

   Poista
 2. Toivotaan täältäkin, että laukku löytyy. Pisin aika, minkä jälkeen laukku on löytynyt, josta olen kuullut, on ollut viikon luokkaa. Iirolla toissakerralla Suomeen mennessä laukulla kestä juurikin neljä päivää tulla perässä. Että kyllä sitä toivoa vielä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllatyn kylla kovasti JOS viela loytyy... Pian saakin alkaa tappelemaan niiden korvauksien kanssa sitten. Tuskin sielta itse oma-aloitteisesti mitaan korvauksia nimittain lahettavat :D

   Poista
 3. No voi hö laukkujutun kanssa, toivottavasti löytyisi! Pitääkäähän hauskaa vieraiden kanssa ja nauttikaa yhdessäolosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasi jo löytyä mutta se olikin falce alarm. Laukku on sentään jo kerran paikannettu ja on nyt Amerikan mantereella! Harmi vaan että porukat lähtee sunnuntaina. Saas nähä kerkeääkö laukku ollenkaan tänne siihen mennessä!

   Poista