perjantai 31. lokakuuta 2014

Mitä kerään (tai siis en kerää)?

En voi sanoa enää kerääväni yhtään mitään (lukuunottamatta viimeaikasta Bath and Body Works- & VS-purnukkahimoani, joka meinaa välillä ryöstäytyä vähän käsistä, ups)! Huomasin oikeastaan vaihto-opiskelun aikana tulevani toimeen hyvin vähällä. Molemmilla kerroilla lähdin reissuun yhdellä laukulla ja käsimatkatavaralla enkä osannut niitä kotona odottavia tavaroita kaivata laisinkaan. Nykyään pystynkin luopumaan omaisuudestani hyvinkin helposti ilman minkäänlaista tunnekuohua ja se tavarasta eroonpääseminen onkin melkein ollut tavoitteena voisi sanoa. Ainut mikä tänne muuton yhteydessä teki tiukkaa oli ihanasta täydellisestä sohvasta luopuminen! Mutta senkin yli pääsin parissa päivässä :)

Annan yleensä esimerkiksi kaikki kirjani eteenpäin tai lahjoitan ne "take a book leave a book"-pisteisiin, ellei nyt kyseessä ole joku tosi merkittävä teos. Olen myös harkinnut Kindlen tmv. hankintaa, joka ratkaisi kirja-ongelman, mutta vielä en ole varma oisko se mun juttu. Tykkään plärätä sitä fyysistä kirjaa ja nähdä paljonko luettavaa on jäljellä.

Ennen keräsin myös dvd:itä, mutta olen tainnut kaikista muista paitsi Disneyn leffoista ja Sinkkuelämää-boksista jo luopua.

Monethan "kerää" maita ja pitää tavoitteenaan vierailla vaikkapa 30 maassa xx ikävuoteen mennessä. Houkutteleva idea, mutta eipä taida sopia nykyiseen elämäntilanteeseen. Täällä USAssa kun tosiaan ei niitä lomia jaella (joka on tullut todettua jo muutamaan otteeseen) ja olisihan se maiden keräily vähän helpompaa muutenkin vaikka jostain keskieuroopan maasta käsin. Ehkäpä täällä USAn sisällä saisi muutaman viikonloppureissun tehtyä... Tilanteet kuitenkin muuttuu ja toisaalta en osaa edes sanoa, missä sitä vuoden päästä ollaan. Parempi olla vaan tekemättä mitään "pakko nähdä/tehdä"-listoja ja olla ahdistumatta niistä sitten kun kohteet ja tilanteet muuttuvat!


Pian pääseekin sitten Halloweenin viettoon! Pari kostyymiä näin jo lounastunnillani kaupassa käydessä. Istun tässä loppupäivän, eli noin 1,5h, töissä tyhjänpanttina. Mun työkoneeseen tuli virus tuossa tunti sitten ja it-äijä on jo viikonlopun vietossa. Mulle sitten tokaistiin että tee mitä tykkäät, nythän on melkein jo viikonloppu. Ok! Hoituu! Kännykällä näppäilen siis tätä tekstiä tässä (kuunnellessa muiden juoruilua, ei siis taida kukaan enää tässä vaiheessa tehdä töitä!)

Eric lähtee aamulla Dallasiin pelireissulle ja jään siis yksikseni tänne kun ei tuota karvapalloa kaiken aikaa viitsisi hoitoon pistää (meillä on ennen joulua vielä 3 pikkureissua tiedossa:)). Saas nähdä mitä sitä keksii yksikseen. Tukka kaipaisi ainaki leikkausta, mutta parturiajan varaaminenkin tuntuu kauhean ylitsepääsemättömältä asialta haha! Saattaa olla että se edellinen tukkakatastrofi vielä kummittelee alitajunnassa!

Mutta nyt toivotan hyvää viikonloppua ja Halloweenia ja yritän keksiä edes JOTAIN tekemistä että saisi tämän loppuajan kulumaan jotenkin kutenkin nopeaa.

4 kommenttia:

 1. Mä kerään nykyään vain jääkaappimagneetteja reissuista. Ennen keräsin mm kirjoja, elokuvia ja keittokirjoja (niitä tulee kyllä varmaan vielä ostettua, ainakin arabialainen), mutta todellakin, nykyään ei tule pahemmin muuta ostettua kuin uusia vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä unohdin magneetit ihan kokonaan.. ostan myös niitä aina reissusta:)ne ei vie paljon tilaa!

   Poista
 2. Postikortteja! Niitä on hyvä keräillä. Vielä parempi, kun on mukana Postcrossingissa ja saa lähetettyä ne kortit eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin keräilin pitkään, mutta tuntui että se lähettely oli vähän yksipuolista; itse lähettelin niitä kovastikin, mutta harvoin sain keneltäkään (paitsi perheeltä) kortteja niin se vähän jäi. Harmi kun monet ei osaa enää nykypäivänä arvostaa perinteisiä kortteja! Tuo postcrossing voisi olla kyllä kiva idea, oon siihen törmännyt ennenkin :)

   Poista