torstai 9. lokakuuta 2014

Yksi niitä päiviä...

Tänään ärsyttää:

-Liikenteessä tööttäilijät. Jos et sillä sekunnin murto-osalla kun valo vaihtuu vihreäksi lähde liikkeelle niin alkaa hirveä tööttäily siellä takana!

-Työpaikan wifi kaatui pari tuntia sitten! #&&*@#$@&##!!$!

-Se, että kaksi tomaattia, pikkupussi porkkanaa ja kolme appelsiinia maksaa kaupassa yhteensä kympin! Miksi siitä rangaistaan, että yrittää syödä terveellisesti!? Pitäis vaan mennä sinne Mäkkiin mussuttamaan niitä dollarin hamppareita!! Saisi tuolla rahalla kymmenen!

-Olen ollut flunssassa ja viikon enkä siten ole voinut kuntoilla! Plus haluan mennä vaeltamaan vuoristomaisemiin kuten kaikki, joiden blogeja luen, tuntuu tekevän! Täältä Houstonista ei varmaan metriä korkeampaa nyppylää löydy.

-Viikonlopuksi on luvattu sadetta ja meidän kun piti tehdä vanhempieni kanssa kivoja juttuja ulkoilmassa kuten mennä Kemahiin tallustelemaan!

-British Airways ilmoitti eilen VIISI päivää lennon jälkeen, että kadonnut laukku on löytynyt ja saapuu Houstoniin lokakuun 8. klo 23.59 (eli eilen). Mulle luvattiin soittaa aamulla ja varmistaa toimitusosoite, mutta kun soittoa, eikä laukkua, alkanut kuulumaan soitin British Airwaysille itse ja kyselin laukun perään ja sain iloiset uutiset: laukku on mennyt uudelleen hukkaan. Se on saapunut eilen Washingtoniin, josta sen olisi pitänyt jatkaa Houstoniin, mutta vikat tiedot laukun sijainnista ovat sieltä Washingtonista. Siis minkälaisia toopeja lentokentillä on töissä kun sama laukku voi hukkua kaksi kertaa!?

Joskus on vain tällaisia päiviä...Kaikki ärsyttää! Pääsis jo kotia! Ehkä ensi kerralla kirjoitan "tänään olen kiitollinen..."-postauksen!

6 kommenttia:

 1. Voi ei, tsemppiä! Mä heräsin 11h yöunien jälkeen lämpöön, ja nyt mietin et onko syypää käytävän toisella puolella koneessa istunut köhivä saudimies, vai malaria tai dengue kuume :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks! Toivottavasti ei mikään eksoottinen tauti! Täälläkin saa jo melkeen alkaa ebolaa epäilemään kun ihan naapurissa (Dallasissa) löytyny niitä tartunnan saaneita!

   Poista
 2. Mitä ne sählää ton matkalaukun kanssa! ;D Saako siitä edes mitään korvauksia sitten? Meillä kun oli Finnairin takia matkalaukku myöhässä (oli niin kova tuuli ettei lentokoneeseen voitu ottaa ainuttakaan matkalaukkua...), niin Finnair korvasi muutamat vaatteet mitkä joutu ostamaan ennen kuin sain laukun takaisin.

  Missä sulla on lähimmät vuoret siellä? Tai mäkiset maastot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulis korvaavan! Ei olla vielä kunnolla tutustuttu noihin niiden sääntöihin mut vanhempien loman jälkeen pitää varmaan tehdä joku valitus.

   Austinissa ja San Antoniossa alkaa vähän mäkisempää maisemaa jo olla (eli noin 3-4h päässä), mutta enpä tiedä sitten löytyykö sieltäkään mitään kunnon reittejä vai pelkkää rämeikköä kun eivät nämä paikalliset oo kauhean aktiivista sorttia :D

   Poista
 3. Mulla SAS hukkasi laukun pari vuotta sitten Chicago-Helsinki välillä. Oltiin käymässä kaksi viikkoa Suomessa, josta ensimmäisen viikon odottelin laukkua. Onni sinänsä, että se edes löytyi, sillä siitä oli aivan kaikki mahdolliset tägit (itse laitetut sekä lentoyhtiön) revenneet irti. Lopulta laukku löytyi Moskovan kansainväliseltä lentokentältä (jepjep). Lentoyhtiö korvasi rahallisesti kuitteja vastaan jämptisti joka pennin, kun jouduin hankkimaan mm. vaatteet juhlia varten. Ja tästä oppineena vinkkaankin, että kannattaa laittaa käyntikortti tms., jossa on yhteystiedot, myös laukun SISÄpuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo käyntikortti! Pitääpä alkaa noudattamaan:) valitettavasti porukat ei olleet tajunneet säästää kuitteja, mutta eiköhän sieltä niitä korvauksia saa ilmankin. Luulisi ainakin että ovat tällaisessa tilanteessa velvollisia korvaamaan!

   Poista