sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Ihana viikonloppu Diamond Beachilla

Takana on aivan ihana ja rentouttava viikonloppu meidän pohjoismaalaisen porukan kanssa Galvestonin Diamond Beachilla!


Danin vanhemmat luovuttivat lomahuoneistonsa käyttöömme viikonlopuksi. Normaalisti he vuokraavat tätä huoneistoa lomalaisille. (Eli jos olet USAn suomalainen ja matkasi suuntaa Galvestoniin jossain vaiheessa niin voin lämpimästi suositella tuon asunnon vuokrausta. Oli nimittäin aikas mukavat oltavat meillä siellä.)

Syy, miksi olimme alunperin valinneet juuri tämän viikonlopun, oli Galvestonissa järjestettävät Octoberfestit, mutta loppujenlopuksi meillä oli niin kivaa kämpillä keskenämme ettemme koko festivaaleille edes päässeet!

Nyt on pakko lähteä kauppaan ja kokkailla lounaseväät huomiselle! Hyvää viikonalkua kaverit!

4 kommenttia:

 1. Vitsit, katsoinkin jo instassa naita sun kuvia, olen hiukkasen kateellinen tuosta teidan viikonlopusta, nayttaa ihan mahtavalta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinkahan usein mä oon vähän kateellisena kattellu teijän maisemia;) ruoho on vissiin aina vihreämpää aidan toisella puolella! En silti kyllä yhtään vähättele Diamond Beachia. Ihana viikonloppu oli :)

   Poista
 2. Oi miten ihan näköistä! Onko tuo kaukanakin teiltä? Kyllä tuolla varmasti kelpasi lekotella ja pulikoida altaassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ei oo ollenkaan kaukana. N.45min meni ajaa:) kyllä tosiaan kelpasi loikoilla yksi viikonloppu tuolla! Siellä olisi ollut myös mm. taloyhtiön oma baari, kuntosali, peli"luola" ja elokuvateatteri :D ne jäi meiltä kyllä testaamatta tällä kertaa!

   Poista