torstai 18. syyskuuta 2014

Naapurirakkautta vol 2

Kirjoitin aiemmin meidan alakerran naapurista tassa tekstissa. Naapuri on aina tasaisin valiajoin jaksanut paukutella kattoa, eli meidan lattiaa, harjanvarrella (tai milla lie paukutteleekaan). Hanella on myos tapana huudattaa hevimusiikkia niin etta seinat paukkuu kun on ollut tyytymaton meidan "metelointiin". Kuulostaa varmaan silta kuin me oltaisiin kovinkin meteloivia ihmisia!? Asia on kuitenkin oikeastaan painvastoin ja huomaankin usein kavelevani kotona tosi varoivaisesti ettei askeleeni vain hairitse herra naapuria. Meidan "metelointi" on siis imurointia, puhumista normaalilla aanella tai kissan juoksemisesta aiheutuvaa "sutimista" lattialla.

Tulin tanaan lounaalle kotiin, koska mulla oli aika naistenlaakarille tassa ihan vieressa, missa asutaan. Juttelin siina syodessa samalla Misulle, jonka jalkeen tyhjasin kissan hiekkalaatikon. Sitten alkoi kamala paukutus alakerrasta. Tunsin jaloissa kuinka lattia tarisi. Siis ihan tosi, TYHJASIN KISSANHIEKKALAATIKKOA JA JUTTELIN SAMALLA KISSALLE. Kello 11 paivalla. Naapuri on taysin seonnut!

"Olen viaton"
Kun sisko poikaystavineen oli taalla saatiin myos "nauttia" hevimusiikista (volat katossa) yksi ilta. Juteltiin ilmeisesti liikaa. Metelia ei nimittain ainakaan pidetty.

Mun veikkaus on, etta naapurilla on ainainen krapula (silmapussit viittaisi siihen malliin) tai ainakin jonkinmoiset vieroitusoireet jostakin, eika siten sieda minkaanlaista pihahdustakaan taalta suunnalta. Kaiken kukkuraksi ihana naapurimme on mennyt hankkimaan koiran, jonka haukkumista me saadaan myos kuunnella joka paiva. Jos koira jaa yksin, haukkuminen alkaa valittomasti. Valilla se haukkuu myos naapurin kotona ollessa jolloin saadaan kuunnella haukkumista "ENOUGH!!!"-karjahduksten saestyksella. 

Mulla on tosi korkea valittamiskynnys tallaisissa asioissa, mut nyt taytyy sanoa etta olisi ihan kiva hommata tuolle k**ipaalle haato! Kai sita nyt omassa kotonaan saa jutella, kavella tai imuroida (keskella kirkasta paivaa)!? Pitaisi ottaa selvaa miten nama taloyhtio/naapuriasiat taalla USAssa toimii. Onneksi meidan vuokrasopimus loppuu 5 kuukauden paasta ja paastaan ainakin muuttamaan pois!

7 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa, että ei tuo normaalilta kuulosta... Ehkä sillä vaan ei oo kaikki kotona tai muuten vaan asiat vähän vinksallaan. Mitä jos sille kävis sanomassa, että se sen koputtelu ei oo oikein mukavaa?
  Nuo on niitä kerrostalossa asumisen ihanuuksia! Ah! Mun entisessä kämpässä täällä Suomessa joku mies oli tonkinu mun roskat sieltä isosta roskiksesta ja soittanu mun isälle! :O Hulluja on joka lähtöön, täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha meillä oli kans roskientonkijanaapuri Suomessa :D

   Eric kysyi kerran tältä meijän alakerran naapurilta että häiritäänkö me sitä jotenkin ja se sanoi että kissa pitää liikaa meteliä ja imuroidaan liian aikasin. Lolts... Jos hiljaisuus loppuu klo 6 niin miten 10 on liian aikaista imuroida. Arkena! Nyt oon tosin töissä että imurointi tapahtuu iltasin/viikonloppusin. Mut mikään ei oo näköjään hyvä herralle. E sais kyllä mennä sanomaan sille et voisko se koputtelu loppua! Mä en halua sen (huume?)hörhön kaa olla missää tekemisissä :D

   Poista
 2. Kuulostaa hieman samalta kun meidän tapaus täällä Suomessa aiemmin. Meidän sekopäänaapuri tosin asui yläkerrassa ja silti valitti meidän kävelystä! Karjui itse kuitenkin asunnossaan silloin kun häntä huvitti (koiralleen, kavereilleen ja joskus toiselle naapurillemme). Kyseinen tyyppi on narkkari ja mm. sabotoi muiden omaisuutta, ihan järkyttävä tapaus. Tilanne kärjistyi ikävästi joidenkin kuukausien jälkeen niin, että koettiin että helpointa oli meidän muuttaa pois. Vuokra nousi pirusti äkkimuuton takia, mutta on ollut joka euron arvoista.

  Narkkarit voivat olla arvaamattomia, joten olkaa asiallisia naapurinne kanssa jos tällainen on tapaus. Suosittelisin valittamaan taloyhtiölle vaikken tiedäkään miten siellä hommat tehdään. Toivottavasti siellä häädön saisi helpommin, mutta onneksi tosiaan teilläkin sopimus loppuu. Omassa kodissaan ei todellakaan pitäisi joutua elämään noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä tulis mieleenkään mennä tämän naapurin ovelle ainakaan koputtelemaan ja pyytää lopettamaan! Jos asialle jotain tehdään niin taloyhtiölle ilmoitetaan, tai kysytään ohimennen jos nähdään.. Mutta tosiaan jos ei muu auta niin ainakin helmikuussa päästään pois muuttamaan. Ja en muutenkaan ole kauhean ihastunut tähän kämppään/sijaintiin joten uuden kämpän etsintä taitaa joka tapauksessa olla edessä:)

   Poista
 3. Se oli kyllä aamulla klo 4-6aikaan kun naapuri sitä hevi musiikkia soitti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se soitti sitä pariin otteeseen. Muistaks ku istuttii sohvalla yks ilta ja juteltii ku alko armoton jumputus alakerrasta! :D

   Poista
 4. jaa joo :D sehän koputti heti ekana iltana ku tultiin meille tervetuliaisiksi :D

  VastaaPoista