tiistai 2. syyskuuta 2014

Miksi täällä on niin hiljaista?

Asunto tuntui kovin tyhjalta ja hiljaiselta tanaan toista kotiin tullessa. Misu parkakin oli ihmeissaan missa kaikki ovat ja holmona kierteli asunnossa haistelemassa tyhjia nurkkia ja ploosua ilmapatjaa (johon oli piikkitassunsa upottanut). Ihanaa saada kotivakea tanna vierailemaan, mutta samalla se tekee taalla olosta hieman vaikeampaa kun muistaa taas miten ihania tyyppeja siella Suomessa olisikaan. (Hemmetin valimatka! Miksi sen pitaa olla noin pitka!) En malta odottaa joulua jolloin paasen vihdoin ja viimein kaymaan kotosuomessa perhetta ja kavereita tapaamassa. Voisko se joulu jo tulla. Kesa voisi mun puolesta nyt olla muutenkin tassa ja ilmat vahan viileta! Onhan nyt sentaan jo syyskuu!

Kissilla jannittavat paikat - paasi mukaan lentokentalle vastaanottamaan vieraita!
Niinkuin aiemminkin kirjoitin, vajaat pari viikkoa menivat aivan liian nopeaa ja harmitti etta suurin osa ajasta meni toissa! Taytettiinkin illat ja viikonloput sitten kaikenlaisella tekemisella ja mulla ainakin oli tosi kivat pari viikkoa! Kuvia tuli otettua paaaljon ja ajattelinkin jakaa niita vahan eri aiheittain ja paivittain. 

Missy ja Tyba!
Poikien selfie!

 
En taida saada taman erikoisempaa tekstia nyt kasaan. Olo on outo ja vasynyt. Oli tarkoitus nukkua paikkarit toiden jalkeen mutta juuri kun olin nukahtamassa Eric pamahti ovesta sisaan ja alkoi hossottaa ruuasta. Kavi sitten niin, etta hylattiin "terveelliset elamantavat alkaa nyt"-paatos (viime paivat on vahan tullut syotya (ja juotua) miten sattuu) ja haettiin kasa wingeja Wings Stopista ja kertailtiin viime paivien tapahtumia siina mutustellessa!


Hyvaa alkavaa viikkoa ja syksya teille! Taalla ei viela syksysta ole tietoakaan ja arkikin meilla jatkuu ihan samaan malliin. Huomenna aion ryhdistaytya ja menna salille. Lauantaille sain kutsun tyttojeniltaan uudelta ruotsalaiselta kaveriltani Ikalta, mista olen tosi onnellinen. Ei paase liikaa masentumaan ja rypemaan itsesaalissa vieraiden lahdettya! :)

5 kommenttia:

 1. Te tytöt ootte kyllä ihan samannäkösiä! :D En meinaa kuvista erottaa :D. Niin ja ihan uus tuo "ploosua" sana, mutta päättelin, että se tarkottaa tyhjää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe ai ollaan :D ei mun mielestä! Onkohan ploosu joku vaasalaisten sana niinku "hellunen" ja "ylikivaa" :D

   Poista
  2. No hellusen tiiän ja ylikivankin voi päätellä, mutta PLOOSU :D. Täällä vähän pohojosempana sanotaan ylleensä "tussu" jos joku puhallettava/kuminen juttu (pyörän kumi, ilmapatja jne.) on melkein tyhjä, ei ihan, mutta melkein. Silleen, että vähän ilma pihisee, kun painaa :D. Ei tuokaan kyllä yhtään sen parempi ilmaus ole :D. Haha! :D

   Poista
  3. Tussu!!! :DD tiedätkö mikä se on Vaasassa?!? Miten tän nyt kiltisti kirjottaisi; naisen alapää? :D mä en kestä :DD

   Poista
  4. Hahah no tiiän mitä se tarkottaa muualla! :D Siks se onkin niin hauska :D. Mutta ku kumi on tussu, niin kumi on tussu!

   Poista