sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hyvä Suomi!

Inna ja Dan kutsuivat meidat perjantaina viettamaan iltaa heidan asunnolleen, joka sijaitsee downtownissa ihan kaupungin keskipisteessa. Siella pain ei tulekaan niin usein kaytya, ellei jotain erityista syyta ole ja olikin kiva nahda heidan vanhassa rakennuksessa sijaitseva hieno asuntonsa. Olin (tai oltiin itseasiassa molemmat E:n kanssa) tosi vasyneita tyoviikon jalkeen ja sekunnin murto-osan ajan mietinkin, etta ei jaksaisi lahtea mihinkaan, kun oli kotisohvalle losahtanyt toiden jalkeen. Mutta onneksi lahdettiin. Oli taas niin kivaa talla porukalla ja poskilihaksiin sattui viela aamullakin. Ja Inna tarjoili meille ihania Suomiherkkuja, kuten ruisleipaa, Oltermannia ja Fazerin suklaata! Nam!

Aloitettiin ilta Innan ja Danin alakerrassa sijaitsevasta Flying Saucer-pubista


Dumlet ei yleensa oo mun lemppareita, mutta voi poijjat kun maistu hyvalle kun ei hetkeen ole saanut!
Suomitytot ja yksi Ruotsitytto
Jenkkihymyt
Kotimatkalla vaelleltiin pitkin oisia Houstonin katuja parkkihallille, johon oli auto jatetty

Lauantai menikin sitten vahan vasahtaneissa merkeissa ja aamuspinning jai jostain kumman syysta valiin. Makoiltiin vaan sohvalla ja katseltiin Netflixista Greyn Anatomiaa tuntikausia. Illalla paatettiin vihdoin ryhdistaytya ja lahdettiin kavelylle. (Jonka jalkeen palattiin siihen sohvalle Netflixin aareen, heh.) Tanaan ollaankin oltu reippaita lauantainkin edesta ja siivottu koko kamppa lattiasta kattoon ja pesty pyykkia. Kaytiin ihan Meksikossa asti pesemassa meidan sangynpeitto. Tai no, silta se ainakin tuntui. Pesulan (,joka oli muuten sellanen itsepalvelu-kolikkopesula, joita leffoissa aina nakyy) jokaikinen asiakas meita lukuunottamatta oli meksikolainen. Samalla parkkipaikalla sijaitsi meksikolainen ravintola, meksikolaisten pitama parturikampaamo ja kioski. Oikeasti tama "Meksiko" sijaitsi ihan kulman takana meidan asuinpaikasta. Meinattiin eka vieda peitto "kunnon" pesulaan (dry cleaners), mutta hintaa talle olisi tullut $21 + tippi, ja tuolla rahallahan saisi jo melkein uuden takin, joten paatettiin kayda kokeilemassa itsepalvelupesulaa. Oma pesukone on sen verran pieni verrattuna noihin pesulan koneisiin, etta peitosta tulee ihan ryppyinen, mika ei nayta kauhean kivalta! Nyt jatketaan reippailua ja lahdetaan salille. Illalla meinataan viela tehda pizzaa huomisiksi tyoevaiksi!

Ai niin meinasi unohtua! Lennot Suomeen on nyt varattu (torkeaan hintaan) 21.-31.12. Eli uutta vuotta vietetaankin sitten tana vuonna jossain valtameren ylla! Ainut hyva asia tassa paluuajankohdassa on se, etta 1.1. on taalla (ainakin mulla) palkallinen vapaa ja saan siis huilahtaa yhden paivan loman jalkeen ennen toihin paluuta.

Hyvaa viikonalkua kaverit :)

4 kommenttia:

 1. Noniin, vihdoin sain luettua tänne asti :-) hyvä että lennot Suomeen on jouluksi varattu, munkin pitäisi, mutta ei ole kauhea kiire, kun saadaan ilmainen lippu kerran vuodessa, ja mä käytän mun nyt sitten jouluna. Ihan sama mitä maksaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sieltä päin muuten maksaa yleensä Suomeen lentää? Ja monenko pysäkin kautta pitää mennä että on Suomessa?

   Poista
  2. Vähän riippuu mitä kautta lentää. Mutta siis, yhden pysähdyksen taktiikalla. Turkish Airways Istanbulin kautta on nopein, muuta maksaa n 800€. Lontoon ja Saksan (Frankfurt tai München) kautta, ilman tosi pitkää vaihtoa n 600€. Vähän halvemmalla pääsee Pariisin kautta, mutta boikotoin niin Air Francea kuin Charles de Gaullen kenttää, erittäin huonon kokemuksen takia.

   Poista
  3. O ou! Meillä on paluumatkalla vaihto Pariisin CDG:lla! En oo koskaan lentänyt sen kautta joten ei oo kokemuksia. Itse boikotoin Newarkin kenttää samoista syistä!

   Poista