maanantai 1. syyskuuta 2014

Aika rientää!

Ääk tänä yönä meidän vieraat lähtee! Mihin tämä aika menee! Vaikka oonkin onnellinen mun työstä, niin harmittaa että oon joutunut nyt olemaan töissä sen sijaan että olisin voinut viettää enemmän aikaa Tytin ja Jussin kanssa! Onneksi tulivat kuitenkin yhdessä kuten eilen puhuttiinkin. Olisi voinut olla suht tylsää yksistään Tytillä täällä autoilun luvatussa maassa.

Wings!!
Taksipalvelukaan ei ihan näytä pelaavan kuten Suomessa. Toissa viikolla kun oltiin Timon luona Seabrookissa saunomassa yritettiin soittaa taksia kotia (koska kukaan ei ollut sattuneista syistä enää ajokunnossa, heh). Noin parisen tuntia soiteltiin eri numeroihin ja aina lupailtiin "10 minutes", mutta kun parinkaan tunnin päästä ei taksia kuulunut päätettiin jäädä Seabrookiin yöksi ja ajaa aamulla sitten kotiin.

Galveston
Nyt pitäisi selvitä tämä työpäivä loppuun ja illalla aikaisin nukkumaan. Vieraiden lento lähtee aamukuudelta, mikä tarkoittaa sitä että kentälle on lähdettävä ajelemaan kolmelta. En odota huomista työpäivää kauhean innokkaasti :D Nyt pääsee kuitenkin takaisin omaan arkirytmiin ja iltaisin voi huilata, käydä jumpassa ynnä muuta "normaalia". Vaikka onkin ollut ihanaa saada vieraita (ja ei haittaisi yhtään vaikka jäisivät vähän pitemmäksi aikaakin) niin onhan se aika rankkaa, koska itse vietetään päivät töissä! Onneksi meidän vieraat on ollut niin ihania, että ovat käyneet kaupassa ja imuroineet ettei meidän siihen tarvi illalla käyttää aikaa! Löydettiinpä me yksi ilta meidän tyynyiltä pienet yllätyksetkin;)

Mun ylläri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti