perjantai 29. elokuuta 2014

Perjantai ja viikonloppua odotellessa

Kulunut viikko on mennyt ihan uskomattoman nopeasti. Taas on perjantai. Just äskeenhän oli vasta (viime viikon) perjantai ja menin töihin iloisena Suomesta tuliaisena saadun Fazerin suklaalevyn kanssa. Oli pakko viedä levy töihin todisteeksi siitä etten oo vain sepittänyt tarinaa suomalaisen karkin paremmuudesta. Ja kyllähän siitä Fazerista muuten töissä tykättiinkin. Jotkut tulivat pyytämään toista palaa kun taas toiset olivat kuulleet huhuja että Emmillä on suomalaista suklaata ja tulivat kärkkymään apajille. Päivän päätteeksi ei ollut enää montaa palaa suklaalevystä jäljellä. Olisin muuten saattanut olla viemättä tämän tätä nykyä niin harvinaisen herkun töihin, mutta koska vanhempani ovat tulossa kuukauden päästä vierailulle, laskeskelin että pianhan saan taas varastoihin täytettä. Ja Tytin tuomat karkit saattavat riittää siihen asti :)Taisin ehkä eksyä tässä vähän aiheesta...kuten sanoin viikko on hujahtanut ihan ennätysvauhtia ja enää neljä päivää jäljellä... Oltiin viikonlopulle suunniteltu kaikkea mukavaa kuten rantapäivä Galvestoniin. Nyt kuitenkin pahasti näyttää siltä, että saadaan sateita ja ukkosmyrskyjä vieraiden loppuloman ajaksi. Tosi huono säkä kyllä. Toivottavasti sitä vettä ei nyt ihan 24/7 tulisi ja saataisiin olla pihalla edes. Sää kun kuitenkin on lämmin vaikka aurinko ei paistaisikaan! Nyt pitäisi selvitä vielä tämä työpäivä loppuun ja sitten viikonlopun viettoon... Hitaasti menee aika ja toimisto on puolityhjä koska täällä on Labor day weekend ja lähes kaikki ovat ottaneet päivän vapaaksi.

Nyt vain peukut pystyyn että koko viikonloppua ei sataisi ja saataisiin vietettyä kivat viimeiset päivät ennen kuin vieraat lentävät takaisin kylmään Suomeen!

Kuvat keskiviikolta Turtle Clubista Seabrookista. Kiva paikka veden äärellä, jossa sai itse grillata omat pihvinsä (jotka siis maksettiin ja ostettiin ravintolasta)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti