maanantai 4. elokuuta 2014

Juhlatunnelmissa

Mulla oli synttarit lauantaina ja oltiin kutsuttu Suomikavereita ja pari muutakin kaveria meidan kanssa niita juhlistamaan. Vaikken ookkaan yhtaan synttareidenjuhlija-tyyppia (ainakaan enaa), niin oli kylla tosi kiva ilta. 

En itse ollut taysin perilla mita suunnitelmissa oli, koska idea oli Ericin, joka oli kutsunut muutaman tytoista saunomaan Seabrookiin kun taas mina olin kutsunut ihmisia Kemah Boardwalkille. Hehe. Pienia kommunikaatio-ongelmia siis ilmassa, mutta niista selvittiin ja saatiin lopulta koko porukka kasaan Seabrookiin, josta sitten lahdettiin iltaa jatkamaan Kemahiin.

Ericin himoleipuri-pikkusisko Eriika oli leiponut mulle kakunkin! :)
Ja taas tuli bongailtua naita pikkuautoja!
Tytot ja Timo. (Etsi kuvasta italialainen;))
Bubba Gumpissa, joka on siis Forrest Gumpin teemaan sisutettu ravintola!Kalatarinoita?
Ihanaa kun ollaan loydetty taalta nain paljon suomalaisia. Ei silla etta amerikkalaisissa kavereissa olisi jotain vikaa, mutta kylla suomalaiset aina paremmin toista suomalaista ymmartaa ;) Harmittaa ettei kaikkien kanssa kerennyt jutella tasapuolisesti, kun niin isolla porukalla oltiin liikkeella. Mutta tullaan varmasti jarjestamaan naitten tyttojen (ja poikien) kanssa paljon kaikenlaista tassa lahitulevaisuudessa.

Ensi viikonloppuna juhlitaankin sitten Ericin synttareita :) Yhta monta vuotta taytetaan, mutta Eric tulee 8 paivaa perassa! Hah!

Ja loppuun viela pakollinen Misu-kuva:


Hyvaa viikonalkua kaverit:)

8 kommenttia:

 1. Myohastyneet synttarionnittelut! Juhlistukset nayttavat olleen aivan loistavat :)

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut! Miten voi olla olematta synttäreidenjuhlija-tyyppiä, kyllähän nyt kaikki juhla(teko)syyt pitää hyväksi käyttää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kylla ma muitten synttareita tykkaan juhlia, mut ite en tykkaa olla se huomion keskipiste ja vastailla "no milta nyt tuntuu"-kysymyksiin!

   Poista
  2. Sun pitää bongata joku julkkis, jolla on sama synttäripäivä ku sulla. Sitten aina järjestät synttärijuhlat virallisesti sen julkkiksen kunniaksi, et itsesi. ;)

   Poista
 3. Paljon onnea vielä kertaalleen! :) Kivan näköset kemut on ollu :). Älä huoli, mäkään en oo mikään synttäreiden juhlija... Harvemmin on niitä tullu juhlittua, mutta tänä vuonna mäkin tein poikkeuksen ja järjestin pikku bileet, jotka sitten paisuki vähän enemmän... Ei niistä sen enempää :D.
  Noi autot on kyllä ihan naurettavia :D. "Everything is bigger in Texas" pitää kyllä hyvin paikkansa! Tuleeko sulla koskaan halu tulostaa lappuja joissa lukee "ever heard of less is more?" ja laittaa niitä kiinni noihin autoihin? :D Nimittäin mulla on semmonen halu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo on juhliminen kivaa mutta kuten aiemmassa kommentissa mainitsin, en tykkaa olla se itse "juhlakalu" :D
   Ja kuule arvaa vaan tekisko mieli :D En vaan ymmarra mika noitten autojen tarkoitus on. Eihan kukaan voi TARVITA tuollasta! Se on vaan se imago ;)

   Poista