sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Suomisunnuntai

Tänään oli oikein suomisunnuntai! Aamupäivästä ajeltiin brunssille tapaamaan kuutta Suomityttöä:) aiemmin olin heistä tavannut vain Hetkiä Houstonissa-blogin Sannan. Muut tytöt olivat ihan uusia tuttavuuksia ja täytyy sanoa että oli kyllä mukavaa tavata kaikki ja kuulla erilaisia tarinoita miten tytöt olivat tänne päätyneet! Tavataan varmasti uudestaankin! :)


Brunssin jälkeen ajeltiinkin sitten Ericin porukoille grillailemaan. Tuli siis syötyä ehkä vähän liikaa tänään, hehe. BBQ:lle oli kutsuttu meidän lisäksi myös eräs suomalainen perhetuttu. Suomea sai siis tänään puhua koko päivän. Eric ilmoittikin mulle että mun suomiaksentti "paheni" tänään. Kiva:D huomenna menen siis sössöttämään huonoa enklantia suurella suomalaisella korostuksella ekaa päivää töihin. Jes!


Ericilla taitaa olla ruuat poskessa.

Piti tehdä lasagne vielä uuniin että saadaan eväät huomiseksi töihin vaikka näitten ruokaorgioitten jälkeen ruoka oli kyllä viimenen asia mielessä.. Nyt sohvalle pötköttämään ja jotain kivaa Netflixistä pyörimään. Ja aikasin sänkyyn että jaksaa herätä reippaana töihin. Jaiks!

2 kommenttia:

  1. Vahanko hienoa, etta siella on noin paljon suomalaisia! Nebraskassa en tormannyt kun pariin vaihtariin, joten toivottavasti tulevassa asuinpaikassa on enemman suomalaisia. Joskus on vaan kiva jutella suomeksi jutuista, jotka tietaa, etta vain muut suomalaiset ymmartaa :) Oikein hyvaa ekaa tyopaivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Oli kyllä mahtavaa löytää nämä tytöt:) on se kuitenkin eri asia jutella suomalaisten kanssa "suomijuttuja", vaikkei amerikkalaisissa toki mitään vikaa ole. Pidän peukut pystyssä teijän seuraavan asuinpaikan suomalaiskansoituksen suhteen;)

      Poista