keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kokemuksia toista vol 2

Taidan tehda taman postauksen listan muodossa, koska aivot on sen verran vasyneet tietokoneella vietetyn tyopaivan jalkeen, etten saa aikaiseksi mitaan kunnon tekstia, josta loytyisi jokin punainen lanka.


-Tyokaverit, erityisesti miehet, ovat kauhean avulaita ja kyselevat jatkuvasti voivatko jotenkin olla avuksi.


E:lla tuli niin kuuma etta paita lahti veke!

-Opin joka paiva jotain uutta. En pelkastaan uusia tehtavia, vaan myos sanastoa.

Mua vahan nyt harmittaa, etta kerkesin jo julkasta mun autosta kuvan. Ois ollut kiva juksata teita ja esitella tama uutena autonani ;)
-Puheenvuoro on kamalan vaikea saada isossa porukassa. Paljon vaikeampi kuin Suomessa. Taytyy olla kamalan agressiivinen ja suorastaan puhua toisten paalle jos jotain haluaa sanoa. Kahdestaan tai kolmestaan jutellessa tata ongelmaa ei taas ole. Silloin keskustelu sujuu helposti ja vastapuoli on aina kiinnostunut mita mulla on sanottavana.

SUOMI!
-Lounaalla tyokaverit haluavat yleensa menna syomaan sinne kaikkein epaterveellisimpaan meksikolaiseen ravintolaan (en muuten vielakaan ole oppinut pitamaan meksikolaisesta, se ei taida kylla olla mun juttu). Listalta ei loydy mitaan terveellista ja tilaan yleensa juustokuorrutteisia enchiladoja tms, ja sitten paivitellaan kuinka voin pysya hoikkana syomalla nain. No enhan ma syokaan nain. Tai soisi jos en tyokaverien seuraksi olisi lahtenyt. Tanaan viimeksi tulin niin ahkytayteen lounaalla, etta pelkasin nappini lentavan housuistani. Ei mikaan kumma, etta moni tyokaveri on ylipainoinen jos syo nain joka paiva. Tuun kylla viemaan omat evaat suurimmaksi osaksi toihin, mutta varsinkin nain aluksi on mukava menna tyokaverien mukaan ja samalla tutustua heihin paremmin!

Ja mulla sitten Teksas-paita ;)
-Lounaalla on muutenkin kiva kun on seuraa, koska suurimman osan paivasta istun koneellani yksin. Suomessa asiakaspalvelualalla toissa ollessani suorastaan toivoin, etta kahvitauolla paussihuoneessa ei olisi ketaan muuta, ettei tarvitsisi jutella :D (asiakaspalvelussa kun pitaa olla sosiaalinen lapi koko tyopaivan) Taalla toivon, etta voi kun saisi seuraa lounaalle, ettei yksin tarvi hiljaisuuden vallitessa syoda. Harmi vaan, etta 90% tyokavereista tuntuu lahtevan ulos syomaan.Sellaista talla kertaa. Kuvat on viime sunnuntain kavelylenkilta :)

Ai niin! Meilla oli tanaan safety meeting, johon tuli kiropraktikko puhumaan selan terveydesta. Taman meetingin jalkeen saimme tutkituttaa kroppamme hanen laitteillaan (jos on vartalon eri puolien epatasaisuuksia, vinoja kohtia, huono ryhti tms). Mun lisaksi kuulin siina neljan muun tulokset ja mun omat oli huomattavasti paremmat kuin naiden muiden. Mitahan nama ihmiset oikein tekevat kun itse ainakaan erityisesti venyttele tms, mika tuohon nyt voisi vaikuttaa. Hyva ryhti varmaan ainakin on ratsastuksen peruja. Ja harrastanhan ma kaikenlaista liikuntaa kylla, jossa corea tulee treenattua. Kiva kuitenkin tietaa ettei omalla kohdalla oo mitaan halyttavaa kuten monilla muilla naytti olevan. Liikunta kannattaa siis varmasti aina :)

2 kommenttia:

 1. Seuraavalla kerralla sano vaikka, että pysyt hoikkana koska syöt terveellisesti, ja ehdota, että menisitte yhdessä syömään johonkin terveellisempään mestaan? Ainakin Georgiassa tällaisia vaihtoehtoja oli todella vähän, mutta Sweet Tomatoes vaikutti ihan hyvältä. Jos et ole käynyt niin käy tsekkaamassa, jos olisi joku teidän lähellä: http://www.souplantation.com/locations/

  Ja kerro toki miten työkaverit reagoi tällaiseen ehdotteluun. Lähtevätkö mieluusti messiin terveellisemmän ruoan perässä vai menevätkö siltikin syömään rasvahiilaripommeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähin vaihtoehto näytti löytyvän kaupungin pohjoispuolelta, minne on noin tunnin ajomatka. Jos siellä päin ollaan liikkeellä niin pitääpä käydä kokeilemassa! :)
   Voisinkin kysellä vähän työkavereiden mielipiteitä ja kirjoitella täällä asiasta lisää! En vaan tiedä onko lähistöllä mitään Panera Breadia terveellisempää. Sieltä ainakin saa keittoja ja uuniperunoita, jotka nyt ei mitään järkyttävän epäterveellisiä pitäisi olla. Ei sitä kyllä tiedä mitä myrkkyjä täällä ruokaan pistetään!

   Poista