lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pullaa ja kissakuulumisia

Tein pullaa tuossa yksi päivä. Pallero ois halunnut sinne taikinakulhoon ihan väkisin ja sainkin nostaa sen takaisin lattialle useampaan otteeseen ettei tullu karvasia pullia.


Tarkoitus oli myös tehdä korvapuusteja, mutta tajusin kesken leipomisen että eihän mulla oo täällä kaulinta. Peruspullia sitten. Ja pullien voiteluvaiheessa tajusin myös ettei löydy pullasutiakaan. Huoh. Ei muuta kun haarukalla lätkimään sitä kananmunaa siihen pullien päälle. Onnistuihan se noinkin.

"Ma haluun auttaa"

Ollaan jaksettu ihmetelty tuota Misun luonnetta useaan otteeseen. Sen luonteessa on paljon koiramaisia piirteitä. Aina juostaan ovelle vastaan kun me tullaan kotia, yleensä kauheasti kiljuen. Se myös seuraa mua huoneesta toiseen. Kulkee perässä kuin koira. Ja tykkää kun mahasta rapsuttaa. En oo myöskään ennen tavannut näin "puheliasta" kissaa, joka "vastaa" lähes kaikkeen jotain. Hassu tapaus. Ollaan niin tyytyväisiä meidän adoptiolapseen:) Saatiin seurallinen ja kiltti kissa niinkun haluttiinkin!


Alkaa olla "muodot" kohillaan. Ei oo enaa mikaan luuviulu, niinku meille tullessa :D2 kommenttia:

  1. Ah, ihana Misu :)! Minulla meni muuten ainakin vuosi ennen kuin sain aikaiseksi ostaa kaulimen. Sitä ennen käytin viinipulloa, jonka ympärille kietaisin elmukelmua. Toimi sekin ja sain korvapuustit leivottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla aika samanlaiset karvapallot nuo Kisu ja Misu! :) Hitsi eipäs tullut itellä viinipullo mieleen tuolloin! Ja nyt löytyy jo kaulin tästäkin huushollista!

      Poista