sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Käytiin saunassa

Ajeltiin tänään Seabrookin E:n enon luo saunomaan. Täältä Houstonista ei paljon saunoja löydy (ja jos löytyy niin eihän ne suomalaiselle saunalle vedä vertoja) joten oli kiva päästä "suomalaiseen" saunaan löylyihin:)

Meidän salilla ei oo saunaa, mutta yhdellä toisella salilla vieraillessani kävin jumpan jälkeen saunomassa ja siellähän ne naiset istuivat rivissä jumppavaatteet ja -kengät vielä päällä! onneksi ite menin pyyhe päällä enkä alasti etteivät järkyttyneet liikaa ;) Tuolla saunassa ei myöskään kunnon löylyjä yllättäen saanut. Ei ollut edes nappoja ja kippoja millä heittää!Ulkonakin oli niin kuuma että oli jo pikku hiki päällä :-)
Palmujen katveessa on hyvä saunoa :)Nyt on maha täynnä ja ihanan rentouttava olo saunan jäljiltä:)

4 kommenttia:

 1. Hauska postaus, on tosiaan ollut hauska huomata että suomalaista saunaa on ollut maailmalta hankala löytää. Tai siis sellaista "oikeaa" saunaa. ;) Italiassa on ollut sama homma että vettä ei voi heittää kiukaalle, eikä Skotlannissakaan salilla ollut muuta kuin kiuas. Veden heitto ehdottomasti kielletty. ;)

  En ole ennen tiennytkään miten paljon saunasta pidän, kyllä ne viimeiset vuodet ulkomailla ovat tehtävänsä tehneet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli Suomessa pitkiä aikoja kun en käynyt saunassa silloin kun asuin asunnossa, jossa saunaa ei ollut. Kumma tosiaan kuinka sitäkin oppii täällä maailman toisella puolella arvostamaan ihan eri lailla :)

   Puolassa oli muuten kyllä jännä. Meidän salilla oli ihan kunnon sauna löylykippoineen ja kävinkin siellä heittelemässä löylyä. Yksin kyllä sain useimmiten olla. Pari miestä (oli muuten yhteissauna:D!) eksyi joskus sisään mutta istui aina alimmalla rapulla!

   Poista
 2. Mä oon kuullut, että Amerikassa naiset käy siellä saunassa ennen treeniä lämmittämässä lihakset jumppakamppeet päällä :D. Musta se on ainakin tosi epähygieenistä olla vaatteet ja kengät päällä saunassa! Niin ja sillon kun on jo muutenkin kuuma ja käy saunassa niin se ilma ei enää tunnukkaan niin kuumalta ;). Samaa harrastan myös suihkun kanssa :D. Jos on hirveän kuuma ulkona ja sisällä ja tuntuu, ettei saa happea, niin ei muuta kun kuumaan suihkuun niin se ilma ei enää tunnukkaan niin tukalalta! :)
  Mä olin yllättynyt kun kävin Shanghaissa semmosessa spassa ja siellä oli ihan oikea suomalaisen näköinen sauna! Siellä ei tietenkään ketään muita ollut niin sain ihan rauhassa heitellä vettä kiukaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan kuvittelin että ne meni treenin jälkeen sinne. Mutta suomalaisellehan se on loogista, joten voi toki olla että ennen treeniä siellä istuivat:D haha.

   Aika hyvä toi sun logiikka muuten, pitääpä joskus kokeilla. Täällä kun ilma on suht tukala vähän turhankin usein :)

   Poista