torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannuksia

Hyvää juhannusta kaikille! Nämä kuvat ovat vuodelta 2011 Ruotsin Dalarnasta, tai Taalainmaalta. Olin tuolloin Nordkursilla Uppsalassa, ja teimme reissun sieltä Taalainmaalle juhlimaan perinteistä ruotsalaista juhannusta! Tämän vuoden juhannus taitaa mennä kyllä paljon vähemmän perinteisissä merkeissä:) 

Missä ja minkälaisissa merkeissä te vietätte juhannusta? :) Katselin vähän blogitilastoja tässä ja Suomen ja USAn lisäksi mun blogia on katsottu ainakin Venäjällä, Ruotsissa, Tanskassa, Australiassa, Singaporessa, Italiassa, Saksassa, Briteissä, Espanjassa, Luxemburgissa, Japanissa, Kroatiassa, Ukrainassa ja Indonesiassa. Aikas hauskaa =) Mua alkoi kiinnostamaan ihan hirveasti kuka täällä vierailee (niiden lisaksi tietysti, jotka siis jo tiedänkin).

15 kommenttia:

 1. USAan muuttoa haaveileva lukija ilmoittautuu lukijaksi. Kiitos hyvästä blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos :) pyrin kirjoittaan niin että joku muukin kuin vaan äiti jaksais lukea :D

   Poista
 2. Täällä yks "italialainen" lukija ainaki! Ihana lukea sun kuulumisia blogin kautta! :) - A-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva oot jaksanut lueskella:-) hyvää juhannusta Italiaan. Ei taida ihan perinteinen juhla olla sielläkään!

   Poista
 3. Tämä "vanha" lukija viettää Juhannuksen tiiviisti sisätiloissa, ei viitsi paljon tuonne ulos kylmään lähteä.
  Sinulla siellä taitaisi olla ihan lämpimät Juhannuskelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä on ihan liiankin kuumat kyllä. Ei sekään kiva oo. Pitäis olla joku kultainen keskitie. Sanoinkin Suomessa asustelevalle kaverille, että voitas mieluusti luovuttaa teille Suomeen sellaset 10 astetta, niin oltais varmaan kaikki tyytyväisiä:D

   Poista
 4. Taitaa tosiaan olla hyvin erilainen juhannus sulla siellä tänä vuonna. Me olemme pian lähdössä perinteisesti Mustosten mökille. Hyvää juhannusta ja viikonloppua sulle, Ericille ja kisulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä taida paljon olla juhannuksesta tietoakaan :) hyvää juhannusta teille kaikille!

   Poista
 5. Kaunista näyttää olevan Taalainmaallakin! :) Täällä menee juhannus ensin töissä (varmaan saa kokea niitä perinteisiä juhannusjuhlijoita... :D) ja sitten järven rannalla mökillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa varsinkin tuo mökki ja järvenranta. Niissä tunnelmissa vietin itse viime juhannuksen. Harmi kun en osannut arvostaa sitä silloin tarpeeksi vaan mielessä haikailin jo tänne:D

   Poista
 6. Täällä se espanjalainen! :D Heh! Juhannus, espanjalaisittain San Juan, taitaa mennä biitsillä hieman kylmää cavaa siemaillessa ;). Täällä alkaa juhlat tänään ja pääpäivä on sitten maanantaina, jolloin kaikki menee rannalle syömään, juomaan ja tekemään paikallisia juhannustaikoja, mm. kokon yli hyppääminen kolme kertaa syntien puhdistamiseksi, keskiyöllä meressä jalkojen peseminen jne... Huomaa kyllä noistakin "taioista", että tämä on katolinen maa, kun kaikkeen liittyy jollain tavalla synnit :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho onpas siellä erikoiset juhlinnat. En tiennyt edes että siellä koko juhannusta juhlitaan. Oon ihan ollut siinä uskossa, että se on pohjoismaiden juhla... :) Hyvää juhannusta joka tapauksessa!

   Poista
 7. Haaveilen itse amerikkaan pääsystä ja siellä asustamisesta niin olisitko päässyt amerikkaan asumaan ja hakemaan työlupia ilman poikaystävääsi? Itse luen tällä hetkellä sairaanhoitajaksi ja olisi ihana päästä sinne töihin ja asumaan:) Mutta onko edellytys suunnillen mennä naimisiin vai voiko sinne lähteä töitä etsimään? Aivan ihana blogi ja hyvin koukuttava:) T; Juulia

  VastaaPoista
 8. Hei Juulia.
  Kiva kun tykkäät blogista:)
  Kyllä se edellytys tuolle viisumille melkeimpä taitaa amerikkalainen puoliso olla. Meidän "piti" mennä naimisiin että voitiin hakea viisumia. Toinen vaihtoehto on sitten koulutus, jotta voi päästä tänne työviisumilla. Tästä vaihtoehdosta en tiedä niin paljon, mutta täytyy varmasti aika erikoinen työ olla että hyväksytään hakijaksi ja että työnantaja on halukas maksamaan sulle viisumin.
  Ei muuta kuin amerikkainen mies hakuun, heheh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja opiskelmaanhan tänne voi tietysti myös hakea :) opiskelujen lomassahan voi aueta uusia mahdollisuuksia (kuten löytyä se mies;D)

   Poista