maanantai 16. kesäkuuta 2014

Houston Polo Club

Sunnuntaina saatiin niinkin erikoinen idea kuin lahtea katsomaan hevospooloa. Kumpikaan meista ei koskaan ole kyseisen lajin pelia nahnyt ja ajateltiin, etta siita loytyisi molemmille jotain: mulle hevosia ja Ericille joukkueurheilua. Taalla sattui juuri olemaan kaudenpaattajaiset ja netista loytyi liput $20 kappale. 

Otettiin reilusti yli sata kuvaa, ja koska kaikki hepat oli mun mielesta niin ihania, niin vaikea paattaa mita kuvia julkaisisi. Seuraa siis aikamoinen kuvakollaasi. Eric halusi myos kuvata mut jokaisen tallissa olevan karvaturvan kanssa, joten oon siis itsekin aika monessa kuvassa :)

Aika hulppea talli.
Meilla oli istumapaikat tassa "katsomossa". Paikalta loytyi seka grilli etta baari ja tasta etualan poydasta sai ilmaiseksi maistiaisdrinkkeja :)


Poolokyparat on aika hauskan nakoisia. Ja hintavia. Sellaiset $350/kipale. Saappaat olisi lahtenyt vajaa $700:lla. 


Nailla hinnoilla poolo taitaa olla vain varakkaampien houstonilaisten harrastus!
Yritin ottaa kuvaa hienosti pukeutuneesta yleisosta. Paikalta loytyi jos jonkinmoista pukua, hattua ja mekkoa ja tunnettiin pienta alemmuudentunnetta. Poolo on selvasti upper classin laji myos mita tulee sen seuraamiseen!
Valitauolla kaikki kutsuttiin ilmaiselle Mumm's-samppanjalle ja siina samalla tallomaan hevosten aiheuttamia ruoho-tupsuja littanaksi.

Maalitolpat ja -taulu.


Kaytiin eratauolla juttelemassa pelaajille. Hepalla oli niin kauhea hinku menna jo ettei meinannut jaksaa seista paikallaan.


Pelin lopuksi piti viela kayda sanomassa heipat tallin hepoille.
Vaikka en itse saannoista paassytkaan perille yhta hyvin kuin E joukkueurheilijana, niin oli kylla mukava kokemus ja kiva paasta katsomaan hevosia. Ainoa huono puoli oli, etta katsomoon, joka oli ulkona, paistoi ilta-aurinko suoraan ja oli aivan tuskaisan kuumaa istua siina. Eratauolla sainkin kayda vessassa pyyhkimassa ripsivarit, jotka oli levinnyt ympari silmia, etten nayttaisi ihan pesukarhulta.

Oon tassa viime aikoina miettinyt, etta onko nama paikalliset tosiaan tottunut tahan ilmastoon niin hyvin ettei se tunnu tuskalliselta. Tuollakin monella miehella oli puku paalla, eika kukaan nayttanyt olevan yhtaan tuskissaan (toisin kuin mina:D) Ja sitten ne pelaajat ratsastusvaatteissaan. Huhh! Toivottavasti multa ei kesta liian kauan tottua, jos tama kerta tottumiskysymys vain on, koska alkaa kylla olla aika tuskaiset olotilat nyt vahan valia. Harmi kun ilmasto ei naiden kuvien perusteella vality!


5 kommenttia:

 1. Kyllä siihen ilmastoon vaan tottuu, ennemmin tai myöhemmin :). Itekkin olin Indonesiassa aina puku päällä töissä (piti olla) ja kävelin työpaikallekin ulkona siinä 30-35 asteen helteessä. Lopulta se meni siihen, etten enää omassa asunnossakaan pitänyt ilmastointia päällä kun se alkoi tuntumaan liian kylmältä kun tottu siihen ilmastoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi apua vielä oon ainakin ite ihan hiestä märkä 99% ajasta. Yritän kyllä suurimman osan ajasta olla pitämättä ilmastointia päällä. Öisin on kyllä ihan pakko pitää että saa nukuttua. Toivottavasti oot oikeassa ja tähän on mahdollista tottua. En malta odottaa sitä päivää kun ei naama hikisenä enää tarvi kärsiä.
   Dallasissa viime kesänä huomasin sen eron kuuman ja kostean ja kuuman ja kuivan välillä. Dallasissa tuntui kun ois ollu jossain kattilan pohjalla, missä ilma ei kiertänyt ollenkaan. En oo kyllä varma kummasta tykkäsin enemmän (tai vähemmän:D). Kummassakin ilmankosteudessa oli tuskanhiki päällä:D

   Poista
 2. Niin ja se pitää vielä sanoa, että Indonesiassa se ilman kosteus on erittäin korkea ja hiukset ei tainnut montaa kertaa täysin kuivina olla siellä asuessa :D Musta ainakin kuuma ja kostea on parempi kuin kuuma ja kuiva. Kosteaa ilmaa on helpompi hengittää.

  VastaaPoista
 3. Vitsi että oottekin keksinyt kaikkea hauskaa tekemistä koko ajan :-)! Pitää varmaan itsekin tässä ryhdistäytyä alkaa käymään eri paikoissa..tää polo ois kyllä kiva kokea (ihania kuvia sulla) ja myös ehdottomasti ne rivitanssit. Tietty noi kansallispuistot ja Austinissa & Dallasissakin pitäisi käydä tsekkaamssa...-T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polo kausi taitaa olla ohi, koska tämä oli kaudenlopettajaispeli, mutta voidaan mennä vaikka porukalla kun alkaa taas:) tai tehdä jotain muuta kivaa:)

   Poista