keskiviikko 21. toukokuuta 2014

My name is Emmy

E ilmoitti aamulla että on lukinnut autonavaimensa töissä autoon ja Brandie tulee hakemaan multa vara-avaimet ja vie ne sille töihin. No tajusin vasta tietysti sen jälkeen kun Brandie oli lähtenyt että uima-altaan avain oli tuossa vara-avainnipussa. Mun suunnitelma oli nimittäin mennä aamujumpan jälkeen altaalle lukemaan kirjaa koska oli niin kiva ilma.

Ajattelin sitten uima-altaan sijaan sitten mennä lounaalle johkin terasille edes. (Hitto kun meijän parvekkeelle ei voi paistaa aurinko!!) Hirveästi vaihtoehtoja ei ole tässä kävelyetäisyydellä ja päädyin Einstein Bros Bagels-nimisen ketjun ravintolaan (on muuten hyviä bageleita).

Mun nimi aiheuttaa täällä usein kummastusta, koska monessa paikassa tilaus tehdään nimellä. Tällä kertaa osuttiin kuitenkin suht lähelle: Emmy. Oon ollut myös mm. Amy, Ammi, Emy, Memmi (hehe) ja tietysti Emma. Kertaakaan ei oo taidettu osua oikeeseen :) ja mun nimi on kuitenkin vielä suht helppo.


Siinä syödessä huomasin että yks meijän salin työntekijöistä kurvasi ravintolan pihaan. Autolla. Ja sali sentään sijaitsee toisella puolella katua. Siitä ravintolan terassilta mulla oli suora näköyhteys salin sisäänkäynille. Voiko tuosta enää amerikkalaisemmaksi mennä....?

Ollaan E:n kanssa innostuttu juomaan smoothieita, koska kumpikaan meistä ei oo kauheen innokas hedelmien ja vihannesten syöjä ja noista smoothiesta niitä saa kunnon annoksen. Parhaaksi paikaksi ollaan todettu Jamba Juice. Siellä juomat tehdään vaan oikeista hedelmistä, marjoista ja vihanneksista eikä esim. valmis-smoothieseoksista niinkuin eräissä toisissa paikoissa. Harmi vaan kun tuo lähin Jamba Juice sijaitsee noin 45 min kävelymatkan päässä. Muuten tuon matkan voisikin kävellä, mutta menee hermo noihin huutelijoihin ja tööttäilijöihin. Ja osa matkasta pitäis kävellä autotien reunaa pitkin. Ei kiitos. Ja nyt alkaa muutenkin olla nää lämpötilat sen mukaset että 10min kävelynkin jälkeen alkaa jo olla suht hikiset oltavat. Usein käydäänkin tuolla sitten "iltapalalla", koska autolla menee 5-10min! Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti