maanantai 19. toukokuuta 2014

Kotona jälleen

Kotona ollaan! Olin jo ihan kerennyt unohtaa tuon viikonlopun aikana miltä "huonosti lämmitetty sauna" eli Houstonin nihkeä ilma tuntuukaan. Lentokentältä ulos astuessa (yöllä noin klo 00.30) tulvahti kasvoille se ihaaana kosteus. Ei muuta kun äkkiä sullomaan talvitakki matkalaukkuun ja auton ilmastointi täysille. (Ihanaa kun ON ilmastointi, E:n autovanhuksesta ei sellasta ylellisyyttä löydy!)


Onneksi oltiin hoidettu tuo "turisteilu" alta pois perjantaina koska koko lauantain vietin sängynpohjalla. Joku kiva flunssakuume iski ja eihän siinä muu auttanut kun jäädä hotelliin makoilemaan. Onneksi oli mukava sänky ja suht kattava kanavapaketti. Muutama leffa tuli katottua. Siinä leffoja kattoessa kiinnitin huomiota siihen että kohtauksia oli niistä jätetty pois!? Mm. American Piestä se itse piirakkakohtaus oli sensuroitu (niinkuin monta muutakin kohtausta ja repliikkiä). Vissiin liikaa amerikkalaisten herkille silmille ja korville. En kyllä silti ymmärrä. Leffoistahan häviää monta hauskaa kohtausta ja kommenttia. En oo ennen tähän asiaan kiinnittänyt huomiota, koska oon täällä vaan katsonut leffoja ihan elokuvateatterissa (ja silloinhan en voi ennakkoon tietää mitä odottaa) ja sitten netflixistä ja dvdltä.. Netflix/dvd-leffoja ei sitten ilmeisesti sensuroida....


Laitan Chicago-kuvia ja kerron mielipiteeni seuraavalla kerralla. Nyt täytyy lähteä kauppaan  hakemaan jääkaapintäytettä. Hauskaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti