keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Heipparallaa!

Misu vetelee sikeitä mun jalkojen juuressa. Heittelin sille teeveetä kattellessani lelua (meidän kissa noutaa niinkun koirat). Kerrankin saa mennä rauhassa nukkumaan ilman että tarvii kuunnella sen meuhkaamista. Odottelen vielä E:tä kotia myöhäisestä lätkämatsista.

Online check-in huomiselle Chicagon lennolle suoritettu. Siellä ollaan sitten sunnuntaihin asti. Mulla on ollut tänään kurkku kipeä. Toivottavasti en nyt oo tulossa sopivasti kipeäksi reissuun. "Kivat" säätkin luvattu tuonne pohjoiseen: 10'c ja sadetta. Huh. Voi olla että pitää ottaa talvitakki mukaan kun on tottunut näihin Texasin säihin. Täälläkin oli kyllä tänään aamulla vain viitisentoista astetta kun lähdin salille ja kyllä tuntui vilpoiselta:)

Tässä vain tälläiset pikaiset päivitykset ja hyvät yöt! (Tai hyvät huomenet sinne Suomen/Euroopan puolelle!)

4 kommenttia:

 1. Moi!
  Ihana blogi! Musta nämä tämmöiset vähän enemmän "kotikutoiset" blogit on mielenkiintosempia ja lähestyttävämpiä kuin semmoset jossa kaikki on täydellistä :). Mä oon myös samanlainen kun sä! Koko ajan on halu mennä ja kokea uusia asioita. Se on se wanderlust ja valitettavasti siihen ei parannuskeinoa ole... Oon itekkin monta kertaa miettinyt, että löytyyköhän maailmasta semmosta paikkaa mihin asettuisin. Niin ja kiva aina lukea kaikista kulttuurieroista ja miten muualla elellään elämää. Oon käynyt kerran Dallasissa, mutta siitä on jo jonkun verran aikaa. Ois kiva kuulla enemmän susta ja sun poikaystävän tapaamisesta. Niin ja tuli mieleen, että minkälaista viisumia sinne haet? Sehän on todella vaikeaa saada jos ei ole naimisissa paikallisen kanssa. Vaikka sinne saisi siirron vaikka jonkun yrityksen sisällä niin sekin viisumi on vaikea saaha ja pitää todistaa, että tällä henkilöllä on semmosta tietoa ja taitoa mitä ei Amerikasta löydy.
  Mutta kiva blogi ja jatkan lukijana! :) Laitoin myös oman blogin linkin tuohon, jota en kyllä ole päivittänyt aikoihin... Asuin viime vuonna Shanghaissa ja Jakartassa ja sieltä löytyy juttuja sieltä päin :). Nyt oon pakosta Suomessa suorittamassa koulua loppuun... Syksyllä sitten uudet tuulet, toivottavasti mahdollisimman kauas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos Essi :) kiva saada positiivista palautetta! Itekkin kyllä mielummin luen enemmän "arkisia" blogeja kun niitä "elämä on täydellistä"-tyylisiä :D
   Näköjään meitä wanderlust-uhreja löytyy aika paljon (madden blogin kommenttiboksin perusteella ainakin). Oon ollut täällä Houstonissa nyt reilut 3kk putkeen ja tuntuu jo lähes siltä että ois aika vaihtaa maisemaa:D
   Me haetaan adjustment of status-viisumia, eli naimisiin siis oli mentävä. Eipä sitä oikeen muuta tietä tänne ole:D ellei siis omaa jotain erikoista koulutusta tietty.
   Käyn kyllä ehdottomasti kurkkaamassa sun blogia. Kaikki maailmanmatkailublogit kiinnostaa :)

   Poista
 2. Wanderlust täälläkin! Neljäkymmentä tä jo lasissa eikö mitään hajua mihin/milloin sitä asettuisi aloilleen. Mutta pakkoko tuota edes :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mulla ainakaan mitään hinkua tai kiirettä :-) ainut huono puoli on varmaan se, ettei viitsi hankkia kivoja (siis kalliita) huonekaluja, astioita ym, joita muuttaessa ei oikeen mukaan voi ottaa. Ja rahaahan siihen sitten kuluu jos aina ostaa uudet... joku valmiiksi sisustettu kämppä vois olla ratkasu toki jos tietää varmasti, että jonnekin menee vain hetkellisesti :)

   Poista