sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Brazos Bend Park

E:llä oli tänään sunnuntaina viikon ainut vapaapäivä ja sain toiveen että mentäis johkin "vaeltamaan". Vaeltamaan siksi lainausmerkeissä että Houstonin alue on niin tasaista ettei sorapoluilla tai metsässä tarpomista oikeen vaeltamiseksi voi kutsua. Mutta enivei etsin netistä mahdollisia kohteita ja parhaalta vaikutti sitten noin tunnin ajomatkan päässä oleva Brazos Bend Park. Nettisivu lupaili mm. hienoja joki- ja järvimaisemia, alligaattoreita ja hevosratsastusta. 

Käytiin IHOP:ssa tankkaamassa aamupala että jaksaa vaeltaa! Melkein puolet mun annoksesta jäi syömättä kun oli niin iso. Oli kyllä pakko heittää herkut roskiin kun ne oli monta tuntia ollut noin 100-asteisessa autossa :(
Ekalta reitiltä...
Perillä puistossa odotti melkoinen ylläri kun autoja oli jonossa noin 100m matkalla puiston sisäänkäynnille. Selitykseksi meille kerrottiin että koska on pääsiäinen niin monet tulevat porukalla grillailemaan ym. puistoon.

Puistossa oli monia eri "vaellus"reittejä ja valikoitiin ekaksi joen rantaa pitkin kulkeva reitti. Tämä osoittautui vähän pettymykseksi kun ei nähty alligaattoreita eikä paljon muutakaan (reitti kulki tuuhea kasvuston/metsän keskellä). Päätettiin tuon reitin jälkeen kävellä vielä järven ympäri ja onneksi käveltiinkin koska siellähän ne alligaattorit paistatteli päivää. Nähtiin ehkä 15 gaattoria yhteensä ja maisemissakaan ei ollut valittamista. 

Siella se alligaattori ui
Siella myos jos tarkkaan kattoo!


PääsiäisenviettäjäkansaaPari kolme tuntia hujahti nopeaa ja kunnon hiki tuli pintaan lähes 30-asteisessa ilmassa. Ei haitannut enää yhtään ettei ollut niitä mäkiä:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti