lauantai 22. maaliskuuta 2014

Spinning

Kotiuduin just salilta kotisohvalle. Spinning-tunti takana ja fiilis mitä parhain. Spinning on ehkä kaamein jumppa ikinä. Mutta se tunne sen tunnin jälkeen on kyllä paras ikinä. Varsinkin kun näillä täällä ei oo niitä 45 minuutin tunteja joihin Vaasassa on tottunut (tai siis no "tottunu ja tottunu", ehkä kerran kahes kuukaudessa kävin spinnaas Suomes). 60 minuuttia spinningiä ja siihen 50 kyykkyä perään. Ai että. Nyt on takalisto ja reidet tulessa. (Keskittymistä spinningissä kyllä häiritsi hieman edessä polkevan miehen hieman speedoja isommat sortsit, joita koristi iso Texasin lippu. No taas voi vaan todeta: maassa maan tavalla.)

Limusiinilla salille, no why not?! Kelpais mullekin!
Nyt oon kyllä täysin ansainnut mun orange chicken-leftoverit, jokka haettiin Wong's chefistä eilen:P (nuo annokset on kyllä ihan jumalattomia, yhestä syö sellaset kolme neljä kertaa eikä hintakaan oo paha (vajaa $10).)

Mun kesa on nyt alkanut! Sellasissa 25 pysyy lampotila paivittain. Ihan sama jos paikalliset kattoo mika ihme tyyppi menee altaalle keskella kevatta (vai talviko nyt on?)
All mine ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti