keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Eka yö omassa asunnossa

Eka yö takana uudessa asunnossa. Piti ihan korvatulpat ottaa käyttöön kun on taas kerennyt tottua tohon hiljaiseen taajamaan. Aamulla roska-autot piti pahempaa meteliä kuin mun entinen alakerran naapuri (strippiklubi Lady Pink) koskaan.

Pari muuta miinusta oon myös löytänyt:

-jääkaapin ovessa ei oo jääpalakonetta! sellanenhan kuuluu Amerikassa vakiovarusteluun!
-meijän sänky on niin liukas että lakana peitti aamulla enää puolet sängystä. Täytynee käyttää muotoonommeltuja lakanoita ..

Illalla käytiin vielä meijän uudessa lähimarketissa HEBissä, kun pöydän ja hyllyn kokoaminen ja tavaroiden paikoilleenlaittaminen alkoi nälättää. Tuolla ei oo itsepalvelukassoja niinku Krogerissa ja joudun siis alkaa käymään normikassoilla. Ei siinä muuten mitään mut mulla menee hermo kun ne myyjät pakkaa ostokset silleen että joka tavara on omassa pussissa. Tai ainakaan samaan pussiin ei voi mitenkään esim laittaa omenaa ja sampoota. Tai vaikka jogurttipurkkia ja limsapulloa. Sitten siinä käy niiin että ostat 10 tuotetta ja sulla on 7 muovipussia. Öööö..? Eilen aloin ite pakkaamaan ostoksia kun E maksoi ja se pakkaaja oli ihan hämillään et mitää aionko viedä siltä työn.

Ps. Eilen olin lounaalla täällä asuvan suomalaisen tytön Anun kanssa :) kivaa saada vähän muutakin seuraa vaihteeksi.

Pps. Toiv saadaan netti tänne ASAP niin ei tarvi kännykällä kirjotella ja on kivempi lisäillä myös kuvia.

2 kommenttia:

  1. Haha täällä pakataan myös jokainen tuote omaan pussiinsa! Varmaan siks kun täkäläiset pussit on niin surkeaa tekoa, että jos pakkaa tavaraa enemmän kuin kilon verran niin ne repeää. Oon noin vuoden verran vienyt aina oman kangaskassin markettiin ja Wal-Martin pakkaajasetä on antanut miulle lempinimen "blondi joka ei tykkää muovipusseista" (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha ihana lempinimi :D täällä näkyy sentään joitain mammoja kangaskassien kanssa liikkeellä eli en sentään ihan ainut oo! Kun mulla ei vielä ollut kestokassia sain vähän kummallisia katseita kylläkin kun omien vanhojen muovipussien kanssa tulin :D

      Poista