tiistai 28. tammikuuta 2014

Suomi

Lähtöön 6 päivää! To do-listalla jäljellä nolla asiaa! (paitsi no kämppä pitää vielä siivota uudelle vuokralaiselle...) Lennän Vaasasta Helsinkiin ja Helsingistä Lontoon kautta Houstoniin Finnairin/British Airwaysin lennoilla. Toivottavasti tuo British Airwaysin kone on kiva. Viimeiset kaksi kertaa lensin Tukholmasta SASilla ja siitä koneesta ainakin tykkäsin ja henkilökunta oli mukavaa :) Viimeksi vain oli vähän kone myöhässä  ja Newarkissa, jossa mullan oli vaihto, oli "myrsky" (=pieni tihkusade!) joten meinasin myöhästyä Houstonin lennolta. Jäi kyllä niin p***a maku suuhun tuosta lentokentästä. Siellä oli niin tylyä henkilökuntaa. Eräskin mies tokaisi "not my problem" kun sanoin että oisi tässä vähän kiire, 15 min koneen lähtöön ja edessä vielä passin- ja turvatarkastus.. Toiv ei tartte enää koskaan lentää Newarkin kautta. Typerä kenttä!

Olen muutenkin ollut tässä vähän hermoraunio ja stressannut onko kaikki nyt hoidettu. Tuntuu välillä että kaikki vastustaa. Netissä myymieni tavaroiden ostajat ei vastaa, jumppakortin vuokraaja ei vastaa, rakennekynnet (jotka huolsin n.1,5vkoa sitten) tipahtelee. Argh. Pian pitäs päästä siirtymään johkin ihanaan zen-tilaan ja osata nauttia siitä että pian alkaa loma ja saa sanoa pakkasille heippa!

Olen yrittänyt nyt vikoina päivinä tehdä sellaisia asioita, joita Suomessa tulee ikävä/joita siellä jenkkilän päässä ei voi tehdä. Olen mm.:

-käynyt kävelyillä kivoissa maisemissa
-käynyt hiihtämässä (sitä nyt ei voi sanoa tulevan ikävä, kun hiihdän noin kerran kolmessa vuodessa!)
-käynyt jumpissa joihin en luultavasti tule pääsemään pitkään aikaan
-nähnyt paljon kavereita&perhettä
-syönyt paljon leipää (se on pahaa amerikassa!)
-syönyt paljon rahkaa
-halaillut meidän koiraa Leoa

Parasta rahkaa. Nam!
Leo <3
Suomen kesä ja kaverit
Tuonne pääsen pian :)))

Laukkujakin olen yrittänyt pakkailla. Se on kyllä vähän vaikeaa kun suurta osaa tavaroista tarvin vielä. Otan nyt kaksi laukkua. Lipussa lukee 1 x luggage. Toivottavasti tuo lisälaukku ei maksa ihan hirveesti...

Lauantaina vietetään sitten mun "valmistujais-läksiäisiä". Lainausmerkeissä koska todistusta vasta odotellaan. Gradun palautin pari vkoa sitten mutta kuulemma todistuksen saan vasta 31.3..

Tämä teksti oli nyt tällänen sekametelisoppa. Ei minkäänlaista punaista lankaa. Piti vain kirjoittaa jotain. Nyt katon Netflixistä jotain kivaa ja sitten tokavikaa kertaa töihin. Jes!

2 kommenttia:

  1. Näin sunnuntain kunniaksi tulin visiitille tänne sun blogiin ja piti oikein laittaa taustalle soimaan Texas-henkistä countrymusiikkia että pääsen näihin sun lähtöfiiliksiin :) Mielenkiintoinen blogi, ja lukeminen jatkuu, piti vaan jättää välikommentti tänne matkan varrelle että hyvältä vaikuttaa! :)

    VastaaPoista