maanantai 20. tammikuuta 2014

Muutto USAan

Kauan on jahkailtu ja jossiteltu Jenkkeihin muuttoa ja nyt se viimein häämöttää kahden viikon päässä. Suomi ei oo mun paikka. Onko USA? En tiedä. Vielä tähän mennessä ei ole sellaista paikkaa löytynyt jota RAKASTAISIN niin paljon että siellä haluaisin asua lopun elämääni. Oon opiskellut ulkomailla kahteen otteeseen. Kumpikin paikka (Varsova ja Göteborg) kivoja joo, mutta se puoli vuotta riitti hyvin kummassakin.

Nyt kun kun saan yliopistosta vihdoin paperit ulos seitsemän (!!!) vuoden opiskelun jälkeen ei mikään pidättele täällä Suomessa enää. Suomi ahdistaa. Kokeillaan Amerikkaa. Suomalaiset on jöröjä hapannaamoja, jotka kävelee kadulla päin eikä pyydä anteeksi. Myös tää ainainen kylmyys ottaa päähän. Toisaalta Suomessa kyllä saa olla ihan rauhassa eikä kaupantätille tartte jutella jos ei halua. Saa olla pahalla tuulella ihan luvalla eikä ketään haittaa. Se on ihan normaalia.

Houston elokuu 2013

3.2 on lähtö, paluulippu on huhtikuun lopulle, mutta se toivottavasti jää käyttämättä koska viisumi oisi hakusessa.... Siitä lissää myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti